menu
Home » Woning huren » De Vleugels

De Vleugels - Alkmaar

Deze volledig gerenoveerde appartementen zijn nu regelmatig te huur. Van de buitenkant zult u niet verwachten dat het echt met nieuwbouw te vergelijken is. De appartementen worden voorzien van moderne Lees meer
TE HUUR

€ 480 - € 835

  • Aantal huurwoningen
    4
  • Status
    Verhuurd (wachtlijst)
Huurtoeslag?FAQWachtlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

Deze volledig gerenoveerde appartementen zijn nu regelmatig te huur.
Van de buitenkant zult u niet verwachten dat het echt met nieuwbouw te vergelijken is.

De appartementen worden voorzien van moderne keukens, enkele met diverse inbouwapparatuur. De meeste appartementen hebben één slaapkamer en een enkel appartement heeft twee slaapkamers. De badkamers zijn praktisch en speels door het gebruik van groene of oranje kleuraccenten.

De Vleugels biedt diverse welzijns- en zorgvoorzieningen door De Zorgcirkel. Het restaurant is volledig vernieuwd en geeft u de mogelijkheid om hier te eten en om samen te komen met andere bewoners. In dit gebouw kunt u dan ook fijn oud worden met elkaar.

In samenwerking met De Zorgcirkel verhuren wij deze appartementen. Heeft u belangstelling? Wij horen u graag. Of neem direct contact op met De Zorgcirkel.

Huurtoeslag

Heb je een laag inkomen? Grote kans dat je voor deze woning in aanmerking komt voor huurtoeslag. Dit is een tegemoetkoming in de huurkosten.

Wanneer heb je recht op huurtoeslag? 

Of je recht hebt op huurtoeslag hangt onder andere af van het inkomen van jezelf en het huishouden waar jij eventueel deel van uitmaakt, de huurprijs van de woning, je vermogen, je gezinssituatie en je leeftijd. Meer informatie over huurtoeslag lees je op de website van de Belastingdienst. Wil je meer weten of in aanmerking komen voor huurtoeslag? Doe dan een proefberekening op www.toeslagen.nl.

Hoe werkt het aanvragen van huurtoeslag? 

Zodra je je huurcontract hebt ondertekend kun je een aanvraag voor huurtoeslag indienen bij de Belastingdienst. Je geeft hierbij de huurprijs van de woning en je inkomen door. De huurtoeslag is een voorschot. Je ontvangt dit rechtstreeks van de Belastingdienst.

De Belastingdienst controleert achteraf of de gegevens kloppen. Heb je meer verdiend? Dan moet je een deel van de toeslag terugbetalen. Heb je minder inkomen dan verwacht? Dan krijg je geld terug.

Vragen over huurtoeslag

Heb je vragen over huurtoeslag? Kijk dan op www.toeslagen.nl of neem contact met ons op. We helpen je graag verder.

Ja, ik heb interesse in De Vleugels

Er is een wachttijd voor deze woning. Wil je weten wat de gemiddelde wachttijd is neem dan contact op met een van onze medewerker. Je kunt je hieronder inschrijven, we matchen dan dagelijks ons aanbod met je zoekprofiel en informeren je als deze woning of als er vergelijkbaare woningen beschikbaar komen. Dit is gratis en vrijblijvend.

Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten