menu
Home » Woning huren » De Vleugels

De Vleugels - Alkmaar

Deze volledig gerenoveerde appartementen zijn nu regelmatig te huur. Van de buitenkant zult u niet verwachten dat het echt met nieuwbouw te vergelijken is. De appartementen worden voorzien van moderne Lees meer
TE HUUR

€ 480 - € 835

  • Aantal huurwoningen
    4
  • Status
    Verhuurd (wachtlijst)
FAQWachtlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

Deze volledig gerenoveerde appartementen zijn nu regelmatig te huur.
Van de buitenkant zult u niet verwachten dat het echt met nieuwbouw te vergelijken is.

De appartementen worden voorzien van moderne keukens, enkele met diverse inbouwapparatuur. De meeste appartementen hebben één slaapkamer en een enkel appartement heeft twee slaapkamers. De badkamers zijn praktisch en speels door het gebruik van groene of oranje kleuraccenten.

De Vleugels biedt diverse welzijns- en zorgvoorzieningen door De Zorgcirkel. Het restaurant is volledig vernieuwd en geeft u de mogelijkheid om hier te eten en om samen te komen met andere bewoners. In dit gebouw kunt u dan ook fijn oud worden met elkaar.

In samenwerking met De Zorgcirkel verhuren wij deze appartementen. Heeft u belangstelling? Wij horen u graag. Of neem direct contact op met De Zorgcirkel.

Ja, ik heb interesse in De Vleugels

Er is een wachttijd voor deze woning. Wil je weten wat de gemiddelde wachttijd is neem dan contact op met een van onze medewerker. Je kunt je hieronder inschrijven, we matchen dan dagelijks ons aanbod met je zoekprofiel en informeren je als deze woning of als er vergelijkbaare woningen beschikbaar komen. Dit is gratis en vrijblijvend.

Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten