menu
Home » Woning huren » De Veste

De Veste - Lelystad

De 55 eengezinswoningen (bouwjaar 2020) zijn gelegen in de wijk De Veste. Deze wijk is centraal gelegen in Lelystad met alledaagse voorzieningen in de buurt, zoals bijvoorbeeld scholen, het zuigerplasbos, Lees meer
TE HUUR

€ 1050 - € 1100

  • Aantal huurwoningen
    55
  • Status
    Verhuurd (belangstellendenlijst)
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

De 55 eengezinswoningen (bouwjaar 2020) zijn gelegen in de wijk De Veste. Deze wijk is centraal gelegen in Lelystad met alledaagse voorzieningen in de buurt, zoals bijvoorbeeld scholen, het zuigerplasbos, het naastgelegen overdekte winkelcentra ‘t Lelycentre, Batavia Stad fashion outlet en winkelcentrum De Gordiaan. Binnen circa 10 minuten lopen bent u op station Lelystad centraal waar een goede bus en treinverbinding is richting de randstad Amsterdam of Zwolle. Reist u liever met eigen vervoer? Binnen 10 minuten bent u op de A6! U kunt uw auto op eigen terrein parkeren.

Voor dit project hanteren wij een vaste inkomenseis van minimaal 3x de huur aan bruto maandinkomen. Wilt u met uw partner gaan huren? Dan mag zijn/haar inkomen ook voor 100% worden meegeteld. Hier worden nog wel een aantal voorwaarden aangesteld, afhankelijk van uw situatie. U huurt de woning altijd voor een minimale periode van 12 maanden, daarna is de huur maandelijks opzegbaar met een opzegtermijn van 1 kalendermaand. Indien u graag in aanmerking wilt komen voor deze fijne woning en u voldoet aan de gestelde inkomenseis zien wij graag uw volledige aanvraag tegemoet!

Goed om te weten:
- Een huurovereenkomst wordt aangegaan voor minimaal 12 maanden. Korter huren is geen optie. Na 12 maanden is de huurovereenkomst maandelijks opzegbaar met inachtneming van de gestelde opzegtermijn
- Getoonde foto's dienen als voorbeeld en zijn niet van de woning zelf

Aan de inhoud van de advertentieteksten, afbeeldingen en plattegronden is de grootst mogelijke zorg besteed. De gegeven informatie en beelden die zijn gebruikt kunnen op punten afwijken van de werkelijkheid en zijn bedoeld om een impressie te geven van het project en de woningen. Alle informatie is nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Belangstelling? Schrijf u in via www.vanderlinden.nl of neem contact met ons op via 088-5330000

Ja, ik heb interesse in De Veste

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten