menu
Home » Woning huren » De Oranjehof

De Oranjehof - Huizen

Seniorenwoningen 55+ De woningen liggen in het oude dorp van Huizen, dichtbij het centrum. Er zijn drie- en vierkamerwoningen met ieder een eigen entree. Er zijn appartementen op de begane grond, op Lees meer
TE HUUR

Op aanvraag

  • Aantal huurwoningen
    36
  • Status
    Verhuurd (belangstellendenlijst)
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

Seniorenwoningen 55+

De woningen liggen in het oude dorp van Huizen, dichtbij het centrum. Er zijn drie- en vierkamerwoningen met ieder een eigen entree. Er zijn appartementen op de begane grond, op de eerste verdieping en op de tweede verdieping. Op de begane grond hebben de woningen een kleine tuin en op de eerste en tweede etage een balkon.

Als de woningen in de verhuur komen, kunt u dit vinden op Woningnet. Om te kunnen reageren op een advertentie, moet u ingeschreven staan als woningzoekende bij Woningnet. U kunt zich via de website van woningnet aanmelden.

Ja, ik heb interesse in De Oranjehof

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten