menu
Home » Woning huren » De Hogekamp

De Hogekamp - Epe

De Hoge Kamp: Zelfstandig wonen in seniorencomplex “De Hogekamp” aan de Albert Schweitzerlaan te Epe met alledaagse faciliteiten en (mogelijk voor in de toekomst) zorg in de buurt! Aan de rand van Lees meer
TE HUUR

€ 560 - € 808

  • Aantal huurwoningen
    38
  • Status
    Beschikbaar
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

De Hoge Kamp:

Zelfstandig wonen in seniorencomplex “De Hogekamp” aan de Albert Schweitzerlaan te Epe met alledaagse faciliteiten en (mogelijk voor in de toekomst) zorg in de buurt!

Aan de rand van het groene Epe ligt aan de Albert Schweitzerlaan het seniorencomplex “De Hogekamp”. Dit zijn 38 appartementen in de sociale sector met een woonoppervlakte van circa 35 m² tot 50 m². Dit betreffen zelfstandige woonruimtes met een ruime woonkamer, slaapkamer, inpandige berging, een eigen keuken, badkamer en balkon of buitenruimte.

Het complex is centraal gelegen met veel voorzieningen op loopafstand, daarnaast kunt u uw fiets in de gemeenschappelijke fietsenberging stallen en kunt u gebruik maken van de naastgelegen zorg. Hier bent u vrij in en dient u dit zelf af te stemmen met de zorg.

Interesse?
Met enige regelmaat komen er appartementen beschikbaar. Om op korte of lange termijn in aanmerking te kunnen komen hebben wij een complete aanvraag inclusief documenten van u nodig. De inschrijving is gratis en vrijblijvend, neem voor meer informatie contact met ons op!

Passend toewijzen bij sociale huurwoningen
Voor de sociale sector appartementen hanteren wij het passend toewijzen vanuit de overheid. Om in aanmerking te kunnen komen geldt er een maximaal inkomen van € 40.765 voor zowel één- als tweepersoonshuishoudens.

De Hogekamp in het kort:
• gelegen in vrije en groen omgeving
• centrum op loopafstand
• voorzien van inpandige berging
• alle woningen voorzien van balkon of buitenruimte
• gemeenschappelijke fietsenberging

3 beschikbare woningen
Appartementen

Seniorenwoning
Albert Schweitzerlaan 93 - Epe€ 558 per maandSeniorenwoning
Seniorenwoning
Albert Schweitzerlaan 51 - Epe€ 551 per maandSeniorenwoning
Albert Schweitzerlaan 47 - Epe€ 558 per maandsenioren

Interesse in De Hogekamp?

De huurwoning aan De Hogekamp in Epe is per direct beschikbaar. Heb je interesse in deze woning, schrijf je dan via onze website of neem contact met ons op.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten