menu
Home » Woning huren » De Driehoek

De Driehoek - Oldenzaal

Wonen in hartje centrum van Oldenzaal? Winkels op loopafstand? Dat kan aan De Driehoek! Prachtige eigentijdse en speelse appartementen waar je een eigen sfeer kan creëren en niks hetzelfde is. Ligging: Oldenzaal Lees meer
TE HUUR

€ 680 - € 795

  • Aantal huurwoningen
    33
  • Status
    Beschikbaar
FAQWachtlijstInschrijven Terug naar resultaten

Beschikbare woningen

Beschikbaar
Kloosterstraat 33 - Oldenzaal€ 604 per maand
Beschikbaar
Boterstraat 5 - Oldenzaal€ 715 per maand

Over de woning

Wonen in hartje centrum van Oldenzaal? Winkels op loopafstand? Dat kan aan De Driehoek! Prachtige eigentijdse en speelse appartementen waar je een eigen sfeer kan creëren en niks hetzelfde is.

Ligging:
Oldenzaal is gelegen in het groene hart van Twente. Winkelen is een feest in Oldenzaal, met een rijk aanbod aan winkels, warenhuizen en boetiekjes.
De Driehoek is vanaf 1995 gebouwd onder veel aandacht van lokale en landelijke media. Na de oplevering is het zelfs uitverkozen tot mooiste nieuw gerealiseerde winkelcentrum van Nederland.
Nu zijn hier ruim 40 winkelunits, ruime en hoge wandelpassages, appartementen en een immense parkeerkelder gesitueerd.

Appartementen en Maisonnettes:
Leuke driekamerappartementen en enkele maisonnettes zijn in dit leuke complex gelegen. De woningen zijn speels en allen voorzien van een keurige keuken en goed sanitair. De appartementen zijn met een lift bereikbaar.

Indeling:
Via de lange hal met toegang tot één slaapkamer, toilet, meterkast en berging kom je in de woonkamer met halfopen keuken. De kamer is licht door de diverse ramen. Vanuit de woonkamer kom je in de grootste slaapkamer. De badkamer is centraal gelegen en bereikbaar vanuit beide slaapkamers.

Op de daktuin op de eerste etage bevinden zich de bergingen. De fietsenberging en de containerruimte bevinden zich op de begane grond. De appartementen zijn bereikbaar middels een lift.

In de zeer ruime parkeergarage is het mogelijk om via parkeerbeheer een abonnement te sluiten.

Ja, ik heb interesse in De Driehoek

Er is een wachttijd voor deze woning. Wil je weten wat de gemiddelde wachttijd is neem dan contact op met een van onze medewerker. Je kunt je inschrijven, we plaatsen je dan op de wachtlijst. Dit is gratis en vrijblijvend.

Download het inschrijfformulier Zet mij op de wachtlijst
Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten