menu
Home » Woning huren » De Driehoek

De Driehoek - Oldenzaal

Wonen in hartje centrum van Oldenzaal? Winkels op loopafstand? Dat kan aan De Driehoek! Prachtige eigentijdse en speelse appartementen waar je een eigen sfeer kan creëren en niks hetzelfde is. Ligging: Oldenzaal Lees meer
TE HUUR

€ 680 - € 795

  • Aantal huurwoningen
    33
  • Status
    Verhuurd (wachtlijst)
Huurtoeslag?FAQWachtlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

Wonen in hartje centrum van Oldenzaal? Winkels op loopafstand? Dat kan aan De Driehoek! Prachtige eigentijdse en speelse appartementen waar je een eigen sfeer kan creëren en niks hetzelfde is.

Ligging:
Oldenzaal is gelegen in het groene hart van Twente. Winkelen is een feest in Oldenzaal, met een rijk aanbod aan winkels, warenhuizen en boetiekjes.
De Driehoek is vanaf 1995 gebouwd onder veel aandacht van lokale en landelijke media. Na de oplevering is het zelfs uitverkozen tot mooiste nieuw gerealiseerde winkelcentrum van Nederland.
Nu zijn hier ruim 40 winkelunits, ruime en hoge wandelpassages, appartementen en een immense parkeerkelder gesitueerd.

Appartementen en Maisonnettes:
Leuke driekamerappartementen en enkele maisonnettes zijn in dit leuke complex gelegen. De woningen zijn speels en allen voorzien van een keurige keuken en goed sanitair. De appartementen zijn met een lift bereikbaar.

Indeling:
Via de lange hal met toegang tot één slaapkamer, toilet, meterkast en berging kom je in de woonkamer met halfopen keuken. De kamer is licht door de diverse ramen. Vanuit de woonkamer kom je in de grootste slaapkamer. De badkamer is centraal gelegen en bereikbaar vanuit beide slaapkamers.

Op de daktuin op de eerste etage bevinden zich de bergingen. De fietsenberging en de containerruimte bevinden zich op de begane grond. De appartementen zijn bereikbaar middels een lift.

In de zeer ruime parkeergarage is het mogelijk om via parkeerbeheer een abonnement te sluiten.

Huurtoeslag

Heb je een laag inkomen? Grote kans dat je voor deze woning in aanmerking komt voor huurtoeslag. Dit is een tegemoetkoming in de huurkosten.

Wanneer heb je recht op huurtoeslag? 

Of je recht hebt op huurtoeslag hangt onder andere af van het inkomen van jezelf en het huishouden waar jij eventueel deel van uitmaakt, de huurprijs van de woning, je vermogen, je gezinssituatie en je leeftijd. Meer informatie over huurtoeslag lees je op de website van de Belastingdienst. Wil je meer weten of in aanmerking komen voor huurtoeslag? Doe dan een proefberekening op www.toeslagen.nl.

Hoe werkt het aanvragen van huurtoeslag? 

Zodra je je huurcontract hebt ondertekend kun je een aanvraag voor huurtoeslag indienen bij de Belastingdienst. Je geeft hierbij de huurprijs van de woning en je inkomen door. De huurtoeslag is een voorschot. Je ontvangt dit rechtstreeks van de Belastingdienst.

De Belastingdienst controleert achteraf of de gegevens kloppen. Heb je meer verdiend? Dan moet je een deel van de toeslag terugbetalen. Heb je minder inkomen dan verwacht? Dan krijg je geld terug.

Vragen over huurtoeslag

Heb je vragen over huurtoeslag? Kijk dan op www.toeslagen.nl of neem contact met ons op. We helpen je graag verder.

Ja, ik heb interesse in De Driehoek

Er is een wachttijd voor deze woning. Wil je weten wat de gemiddelde wachttijd is neem dan contact op met een van onze medewerker. Je kunt je hieronder inschrijven, we matchen dan dagelijks ons aanbod met je zoekprofiel en informeren je als deze woning of als er vergelijkbaare woningen beschikbaar komen. Dit is gratis en vrijblijvend.

Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten