menu
Home » Woning huren » De Dagmaat 38

De Dagmaat 38 - Dronten

Nu te huur met aantrekkelijke nieuwjaarsactie: maar liefst 24 maanden huurkorting!* Verrassend ruime 2-onder-1-kap woningen te huur. Met garage, parkeren op eigen terrein en een riante achtertuin. De Lees meer
TE HUUR

€ 1.135 p/m

 • Type
  Woonhuis
 • Gebruiksoppervlakte
  140 m²
 • Woonoppervlakte
  140 m²
 • Status
  Verhuurd per maand
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

Nu te huur met aantrekkelijke nieuwjaarsactie: maar liefst 24 maanden huurkorting!*

Verrassend ruime 2-onder-1-kap woningen te huur. Met garage, parkeren op eigen terrein en een riante achtertuin.
De getoonde foto's zijn van een vergelijkbare woning. Er is geen standaard vloerbedekking aanwezig in deze woning.

De woningen zijn gelegen in de wijk "De Landmaten" in het zuid-westen van de kern Dronten.
Er is bijzonder veel aandacht besteed aan de verkaveling en groenvoorzieningen. De wijk grenst aan een bosgebied, dat door middel van fiets- en wandelpaden prima is ontsloten.

"De Landmaten" sluit goed aan op het wegennet met een directe verbinding naar het centrum. De meeste voorzieningen, zoals scholen en winkels, liggen op loopafstand en dragen in hoge mate bij aan de leefbaarheid van deze wijk.

De woningen zijn royaal van opzet en voldoen qua comfort en afwerking aan alle eisen die men aan een luxe woning mag stellen. De huurwoningen zijn voorzien van een ruime woonkamer met open keuken voorzien van inbouwapparatuur.

De eerste verdieping beschikt over 3 slaapkamers respectievelijk 18 m2, 11 m2 en 7 m2 groot. De badkamer heeft een ligbad, wastafel, een aparte douche en een tweede toilet.

De zolder is bereikbaar door middel van een vaste trap. Bij enkele woningen is reeds een extra kamer gesitueerd op deze verdieping. De woningen zijn volledig geïsoleerd en geheel voorzien van dubbele beglazing. Het toilet, de keuken en de badkamer worden mechanisch geventileerd door een afzuiginstallatie.

Heeft u belangstelling voor een ruime woning? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of voor het inplannen van een bezichtiging.

Om in aanmerking te komen voor een huurwoning dient u te voldoen aan een inkomensnorm. Voor meer informatie en vragen over de voorwaarden kunt u contact opnemen met de beheerder: Van der Linden Vastgoed, 036-5330077 of stuur uw vraag naar verhuur@vanderlinden.nl.

*De huurkorting bedraagt € 80,00 per maand en is reeds in de genoemde huurprijs verwerkt. De korting vervalt na 24 maanden en geldt bij uiterlijke huuringang per 01-02-2015.

Plattegrond

Ja, ik heb interesse in De Dagmaat 38

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten