menu
Home » Woning huren » De Binderij

De Binderij - Almere

Je kan gelijk verhuizen Alle studio’s zijn instapklaar. Er ligt een pvc-vloer, er hangen gordijnrails en in het plafond zijn spotjes aangebracht. Op de begane grond is een gemeenschappelijke wasmachine Lees meer
TE HUUR

€ 506 - € 615

  • Aantal huurwoningen
    60
  • Status
    Verhuurd (belangstellendenlijst)
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

Je kan gelijk verhuizen
Alle studio’s zijn instapklaar. Er ligt een pvc-vloer, er hangen gordijnrails en in het plafond zijn spotjes aangebracht. Op de begane grond is een gemeenschappelijke wasmachine en droger aanwezig.

Keuken
In elke studio zit een witte keuken met een kunststof aanrechtblad (betonlook) en inbouwapparatuur, te weten een 4-pits inductie kookplaat, afzuigkap en koelkast.

Badkamer
De wanden in de badkamer worden volledig betegeld. De badkamer heeft een zwevend toilet inclusief zitting, douchebak met glazen douchewand, wastafel en spiegel.

Parkeerplaats
Parkeerplaatsen bij de studio's zin optioneel.

Bijzonderheden:
- Huurtoeslag is mogelijk.
- De studio’s kunnen iets afwijken van de genoemde vierkante meters. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Ja, ik heb interesse in De Binderij

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten