menu
Home » Woning huren » De Amerrank

De Amerrank - Amersfoort

Prachtige, geheel gerenoveerde appartementen voor 65+ ers in de Amerrank. Ideaal gelegen aan de Zandbergenlaan vlakbij de gezellige winkelstraat “de Leusderweg”, aan de rand van het Leusderkwartier Lees meer
TE HUUR

€ 749 - € 752

  • Aantal huurwoningen
    53
  • Status
    Verhuurd (belangstellendenlijst)
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

Prachtige, geheel gerenoveerde appartementen voor 65+ ers in de Amerrank. Ideaal gelegen aan de Zandbergenlaan vlakbij de gezellige winkelstraat “de Leusderweg”, aan de rand van het Leusderkwartier en het groenrijke gebied Nimmerdor. Het levendige centrum van Amersfoort is op 10 minuten afstand en goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De bushalte bevindt zich direct voor het woongebouw.

De Amerrank is in 2020 volledig gerenoveerd. Alle appartementen voldoen aan de woonkeur-norm (rollator-geschikt) en het politie keurmerk veilig wonen. De keuken, badkamer en toilet zijn vernieuwd. De woning is voorzien van een nieuwe CV en HR ++ beglazing.

In totaal zijn er 53 appartementen in het woongebouw, bestaande uit 35 2-kamerappartementen en 18 3-kamerappartementen. De appartementen variëren in oppervlakte tussen de 58 en 72m2 en hebben allen een eigen buitenruimte.

De toewijzing van deze woningen verloopt via Woningnet en er worden kennismaking gesprekken gehouden door een aantal bewoners van het woongebouw.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met verhuur.habion@vanderlinden.nl of telefonisch via 088 533 00 00.

Ja, ik heb interesse in De Amerrank

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten