menu
Home » Woning huren » Cultus 89

Cultus 89 - Dronten

Op een toplocatie in het Hanzekwartier Dronten, 5 minuten lopen vanaf het NS-station hebben wij deze 50 huurappartementen. Dit fijne 2-kamer appartement is gelegen op de 2e verdieping (type S.) met een Lees meer
TE HUUR

€ 48 p/m

  • Type
    Appartement
  • Gebruiksoppervlakte
    40 m²
  • Woonoppervlakte
    40 m²
  • Status
    Verhuurd per maand
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

Op een toplocatie in het Hanzekwartier Dronten, 5 minuten lopen vanaf het NS-station hebben wij deze 50 huurappartementen.

Dit fijne 2-kamer appartement is gelegen op de 2e verdieping (type S.) met een leuk Frans balkon op het Westen. Alle appartementen worden voorzien van een luxe keuken, nette badkamer met douche, wastafel en toilet en inpandige berging. Het appartement wordt gasloos opgeleverd en is voorzien van warmtelevering vanuit de elektrische warmtepomp installatie.

De bergingen en parkeerplaatsen bevinden zich onder het complex. Elk appartement is gekoppeld aan een parkeerplaats, de kosten hiervan bedragen € 49,00 per maand. De appartementen worden niet verhuurd zonder parkeerplaats.


Aan de inhoud van de advertentieteksten, afbeeldingen en plattegronden is de grootst mogelijke zorg besteed. De gegeven informatie en beelden die zijn gebruikt kunnen op punten afwijken van de werkelijkheid en zijn bedoeld om een impressie te geven van het project en de woningen. Alle informatie is nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Ja, ik heb interesse in Cultus 89

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten