menu
Home » Woning huren » Cultus 67

Cultus 67 - Dronten

De inschrijving is gestart! Op een toplocatie in het Hanzekwartier Dronten, 5 minuten lopen vanaf het NS-station worden deze 50 huurappartementen gerealiseerd. Naar verwachting worden de 36 sociale en Lees meer
TE HUUR

€ 590 p/m

 • Type
  Appartement
 • Servicekosten
  € 105.00
 • Gebruiksoppervlakte
  40 m²
 • Woonoppervlakte
  40 m²
 • Status
  Onder optie
FAQBezichtigenInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

De inschrijving is gestart!
Op een toplocatie in het Hanzekwartier Dronten, 5 minuten lopen vanaf het NS-station worden deze 50 huurappartementen gerealiseerd. Naar verwachting worden de 36 sociale en 14 midden huur appartementen met parkeerplaats in begin december 2020 opgeleverd.

Dit fijne 2-kamer appartement is gelegen op de 3e verdieping (type S.) met een leuk Frans balkon op het Westen. Alle appartementen worden voorzien van een luxe keuken, nette badkamer met douche, wastafel en toilet en inpandige berging. Het appartement wordt gasloos opgeleverd en is voorzien van warmtelevering vanuit de elektrische warmtepomp installatie.

De bergingen en parkeerplaatsen bevinden zich onder het complex. Elk appartement is gekoppeld aan een parkeerplaats, de kosten hiervan bedragen € 47,50 per maand. De appartementen worden niet verhuurd zonder parkeerplaats.

Voor dit project hanteren wij een vaste inkomenseis van minimaal 3x de netto huurprijs aan bruto maandinkomen. Wilt u met uw partner gaan huren? Dan mag zijn/haar inkomen ook voor 100% worden meegeteld. De 13e maand, vakantiegeld en vaste onregelmatigheidstoeslag worden in de meeste gevallen meegenomen in het bruto jaar inkomen. Provisie, studiefinanciering, alimentatie, (niet-vaste) onregelmatigheid/overwerk en tantièmes niet. Bent u met pensioen? In dat geval kijken wij altijd naar uw netto maandinkomen. U kunt de bruto huur van uw netto inkomen aftrekken en dan moet er nog ongeveer € 1000,- over blijven. Indien u graag in aanmerking wilt komen voor één van deze fijne appartementen en u voldoet aan de gestelde inkomensvoorwaarden dan zien wij uw aanvraag graag tegemoet! De eerste toewijzing zal plaatsvinden na 10 april 2020.

Huursubsidie:
Om in aanmerking te komen voor huurtoeslag is afhankelijk van uw belastbaar inkomen. De hoogte van uw huurtoeslag is namelijk afhankelijk van uw inkomen, uw vermogen en natuurlijk de hoogte van de huur. Via de website toeslagenaanvraag.nl kunt u lezen of u in aanmerking komt.

Aan de inhoud van de advertentieteksten, afbeeldingen en plattegronden is de grootst mogelijke zorg besteed. De gegeven informatie en beelden die zijn gebruikt kunnen op punten afwijken van de werkelijkheid en zijn bedoeld om een impressie te geven van het project en de woningen. Alle informatie is nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Ja, ik heb interesse in Cultus 67

Er is een wachttijd voor deze woning. Wil je weten wat de gemiddelde wachttijd is neem dan contact op met een van onze medewerker. Je kunt je hieronder inschrijven, we matchen dan dagelijks ons aanbod met je zoekprofiel en informeren je als deze woning of als er vergelijkbaare woningen beschikbaar komen. Dit is gratis en vrijblijvend.

Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten