menu
Home » Woning huren » Cultus 5

Cultus 5 - Dronten

Dit fijne 2-kamer hoekappartement is gelegen op de 1e verdieping (type M) met een leuk Frans balkon op het Oosten. Alle appartementen zijn voorzien van een luxe keuken, nette badkamer met douche, wastafel Lees meer
TE HUUR

€ 825 p/m

 • Type
  Appartement
 • Servicekosten
  € 45.00
 • Gebruiksoppervlakte
  47 m²
 • Woonoppervlakte
  47 m²
 • Status
  Beschikbaar
FAQBezichtigenInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

Dit fijne 2-kamer hoekappartement is gelegen op de 1e verdieping (type M) met een leuk Frans balkon op het Oosten. Alle appartementen zijn voorzien van een luxe keuken, nette badkamer met douche, wastafel en toilet en inpandige berging. Het appartement is gasloos opgeleverd en is voorzien van warmtelevering vanuit de elektrische waterpomp installatie.

De bergingen en parkeerplaatsen bevinden zich onder het complex. Elk appartement is gekoppeld aan een parkeerplaats, de kosten hiervan bedragen € 47,50 per maand. De appartementen worden niet verhuurd zonder parkeerplaats.

Voor dit project hanteren wij een vaste inkomenseis van minimaal 3x de netto huurprijs aan bruto maandinkomen. Wilt u met uw partner gaan huren? Dan mag zijn/haar inkomen ook voor 100% worden meegeteld. De 13e maand, vakantiegeld en vaste onregelmatigheidstoeslag worden in de meeste gevallen meegenomen in het bruto jaar inkomen. Provisie, studiefinanciering, alimentatie, (niet-vaste) onregelmatigheid/overwerk en tantièmes niet. Bent u met pensioen? In dat geval kijken wij altijd naar uw netto maandinkomen. U kunt de bruto huur van uw netto inkomen aftrekken en dan moet er nog ongeveer € 1000,- over blijven. Indien u graag in aanmerking wilt komen voor één van deze fijne appartementen en u voldoet aan de gestelde inkomensvoorwaarden dan zien wij uw aanvraag graag tegemoet!

Aan de inhoud van de advertentieteksten, afbeeldingen en plattegronden is de grootst mogelijke zorg besteed. De gegeven informatie en beelden die zijn gebruikt kunnen op punten afwijken van de werkelijkheid en zijn bedoeld om een impressie te geven van het project en de woningen. Alle informatie is nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Interesse in Cultus 5?

De huurwoning aan Cultus 5 in Dronten is per direct beschikbaar. Heb je interesse in deze woning maak dan nu een vrijblijvende afspraak met ons.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten