menu
Home » Woning huren » Cruquiusweg 87K

Cruquiusweg 87K - Amsterdam

* LET OP: 2PEER IS SPECIAAL ONTWIKKELD VOOR DELERS * PER DIRECT BESCHIKBAAR* Je huurt een eigen ruime slaapkamer (ca. 20m2) mét luxe badkamer, de woonkamer/keuken/balkon deel je met één andere huisgenoot. Lees meer
TE HUUR

€ 820 p/m

 • Type
  Appartement
 • Servicekosten
  € 295.00
 • Gebruiksoppervlakte
  115 m²
 • Woonoppervlakte
  115 m²
 • Status
  Verhuurd per maand
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

* LET OP: 2PEER IS SPECIAAL ONTWIKKELD VOOR DELERS * PER DIRECT BESCHIKBAAR* Je huurt een eigen ruime slaapkamer (ca. 20m2) mét luxe badkamer, de woonkamer/keuken/balkon deel je met één andere huisgenoot. Deze kamer is gemeubileerd.

2Peer (Cruquius Amsterdam) bestaat uit 23 appartementen, ontwikkeld voor woningdelers, variërend van 70 tot 105 m². Elke bewoner huurt een eigen zeer ruime slaapkamer mét luxe badkamer, de woonkamer/keuken/balkon deel je met één of maximaal twee andere woningdelers. Je kan je samen inschrijven met een toekomstig medebewoner maar wij kunnen je uiteraard ook helpen bij de zoektocht naar jouw perfecte huisgenoot.

Cruquiusweg 87K-2:
- Royaal appartement geschikt voor 2 delers
- Ieder heeft zijn eigen slaap- en badkamer
- ca. 20 m2 oppervlakte
- Volledig ingericht
- Gelegen op 2de verdieping
- Overdekt balkon gelegen op het zonnige zuidwesten
- Energielabel: A
- Bouwjaar: 2020

Het is een stoer gebouw van baksteen met houten elementen in een industriële sfeer en is gelegen op Cruquius in Amsterdam-Oost. Dit gebied transformeert van een voormalige industriële zone naar een nieuw en levendig woon- een werkgebied. Gevarieerde architectuur wordt afgewisseld met gerestaureerde historische gebouwen. Er is veel aandacht voor groen, biodiversiteit, duurzaamheid en het omliggende water speelt een hoofdrol in deze stoere woonomgeving.

Huren vanaf €1.075,- all-in per persoon, bestaande uit;

¦ Royale slaapkamer én eigen luxe sanitair
¦ Gemiddelde kale huurprijs €750,- per persoon
¦ Servicekosten en community manager
¦ Luxe en sfeervolle meubilering en stoffering (volledige inrichting is inclusief)
¦ Kosteloos gebruik van community-ruimte op de begane grond
¦ Wasmachine
¦ Vaste lasten (water, elektra en warmte)
¦ High Speed internet en tv voorziening

- Inkomensrichtlijnen -
• Om in aanmerking te komen voor deze woning is het goed te weten dat we hiervoor inkomensrichtlijnen hanteren. Als alleenverdiener bedraagt je bruto maandsalaris (inclusief vakantiegeld en 13e maand) 3.5 keer de vermelde huurprijs van deze woning.
• Voor tweeverdieners tellen wij het tweede inkomen voor 50% mee.
• Rekenvoorbeeld: het bruto (gezamenlijke inkomen) maandinkomen voor een woning die € 1.000,- per maand kost is dus € 3.500,- (1.000 x 3.5).
• In sommige gevallen is een waarborgsom verplicht.
• Ben je een zelfstandig ondernemer, gepensioneerd of meer informatie over de inkomensrichtlijnen? Ga naar dan naar onze website: vanderlinden.nl/woning-huren/faq

2Peer is een unieke kans voor woningdelers in Amsterdam, en dat in een stoer en geliefd woongebied omringd door water. Wij hebben nog meerdere mogelijkheden om te huren binnen 2Peer, dus schrijf je vandaag nog in! Op de website 2peer.nl vindt je alle informatie over dit innovatieve woonconcept, de appartementen en de locatie. Schrijf je in via onze vanderlinden.nl website.

Alle informatie met betrekking tot de woning is met zorg samengesteld. Deze is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.
***

Plattegrond

Ja, ik heb interesse in Cruquiusweg 87K

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten