menu
Home » Woning huren » Cruquiusweg 85B

Cruquiusweg 85B - Amsterdam

* LET OP: 2PEER IS SPECIAAL ONTWIKKELD VOOR WONINGDELERS. SCHRIJF JE NU SAMEN MET EEN VRIEND OF KENNIS IN VIA 2PEER.NL * PER DIRECT BESCHIKBAAR * UNIEKE KANS, WEES ER SNEL BIJ! 2Peer (Cruquius Amsterdam) Lees meer
TE HUUR

€ 1.500 p/m

  • Type
    Appartement
  • Servicekosten
    € 390.00
  • Gebruiksoppervlakte
    72 m²
  • Woonoppervlakte
    72 m²
  • Status
    Verhuurd onder voorbehoud
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

* LET OP: 2PEER IS SPECIAAL ONTWIKKELD VOOR WONINGDELERS. SCHRIJF JE NU SAMEN MET EEN VRIEND OF KENNIS IN VIA 2PEER.NL * PER DIRECT BESCHIKBAAR * UNIEKE KANS, WEES ER SNEL BIJ!

2Peer (Cruquius Amsterdam) bestaat uit 23 appartementen, ontwikkeld voor woningdelers, variërend van 70 tot 105 m². Elke bewoner huurt een eigen zeer ruime slaapkamer mét luxe badkamer, de woonkamer/keuken/balkon deel je met één of maximaal twee andere woningdelers. Je kan je samen inschrijven met een toekomstig medebewoner maar wij kunnen je uiteraard ook helpen bij de zoektocht naar jouw perfecte huisgenoot.

Het is een stoer gebouw van baksteen met houten elementen in een industriële sfeer en is gelegen op Cruquius in Amsterdam-Oost. Dit gebied transformeert van een voormalige industriële zone naar een nieuw en levendig woon- een werkgebied. Gevarieerde architectuur wordt afgewisseld met gerestaureerde historische gebouwen. Er is veel aandacht voor groen, biodiversiteit, duurzaamheid en het omliggende water speelt een hoofdrol in deze stoere woonomgeving.

Huren vanaf €995,- all-in, bestaande uit;

¦ Royale slaapkamer én eigen luxe sanitair
¦ Gemiddelde kale huurprijs €750,- per persoon
¦ Servicekosten en community manager
¦ Luxe en sfeervolle meubilering en stoffering (volledige inrichting)
¦ Kosteloos gebruik van community-ruimte op de begane grond
¦ Wasmachine
¦ Vaste lasten (water, elektra en warmte)
¦ High Speed internet en tv voorziening

2Peer is een unieke kans voor woningdelers in Amsterdam, en dat in een stoer en geliefd woongebied omringd door water. Wij hebben nog meerdere mogelijkheden om te huren binnen 2Peer, dus schrijf je vandaag nog in! Op de website 2peer.nl vindt je alle informatie over dit innovatieve woonconcept, de appartementen en de locatie. Mocht je vragen hebben stel deze dan via de website.

Ja, ik heb interesse in Cruquiusweg 85B

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten