menu
Home » Woning huren » Cruquius 1.1 & 1.2

Cruquius 1.1 & 1.2 - Amsterdam

Cruquius in Amsterdam-Oost transformeert van een voormalige industriële zone naar een nieuw en levendig woon- een werkgebied. Gevarieerde architectuur wordt afgewisseld met gerestaureerde historische Lees meer
TE HUUR

€ 1500 - € 2950

  • Aantal huurwoningen
    78
  • Status
    Beschikbaar
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

Cruquius in Amsterdam-Oost transformeert van een voormalige industriële zone naar een nieuw en levendig woon- een werkgebied. Gevarieerde architectuur wordt afgewisseld met gerestaureerde historische gebouwen. Er is veel aandacht voor groen, biodiversiteit en duurzaamheid. En het omringende water speelt een hoofdrol op Cruquius met zijn nieuwe boardwalk aan de Entrepothaven. Een geweldige nieuwe plek in Amsterdam.

Nu: stijlvol wonen aan het water
Een warme zomeravond. Bootjes dobberen op het water en de stijlvolle witte gebouwen aan het water weerkaatsen de ondergaande zon. Op de brede kade slenteren mensen langs een oude spoorrails. De terrasjes van het pompengebouw in het park zitten vol. Dit is Cruquius. Een karaktervolle mix tussen oud en nieuw. Cruquius heeft het beste van de stad; een bruisende, inspirerende omgeving.

2 beschikbare woningen
Appartement Cruquius 1.1 & 1.2

Zeeburgerkade 1320 - Amsterdam€ 1635 per maand
Bottelarijstraat 293 - Amsterdam€ 1640 per maand

Interesse in Cruquius 1.1 & 1.2?

De huurwoning aan Cruquius 1.1 & 1.2 in Amsterdam is per direct beschikbaar. Heb je interesse in deze woning, schrijf je dan via onze website of neem contact met ons op.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten