menu
Home » Woning huren » Count Basiestraat 60C

Count Basiestraat 60C - Almere

Studio’s Aan de Count Basiestraat in Muziekwijk in Almere is een prachtige studio’s beschikbaar. Deze studio is een zelfstandige woonruimte en van alle gemakken voorzien. Zo is er een complete keuken Lees meer
TE HUUR

€ 633 p/m

  • Type
    Woonhuis
  • Servicekosten
    € 73.00
  • Status
    Verhuurd per maand
FAQWachtlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

Studio’s
Aan de Count Basiestraat in Muziekwijk in Almere is een prachtige studio’s beschikbaar. Deze studio is een zelfstandige woonruimte en van alle gemakken voorzien. Zo is er een complete keuken en badkamer met toilet aanwezig. Met uitstekende uitvalswegen en een NS-station voor de deur, bent u snel in Amsterdam of op Schiphol.
De studio heeft een warm en modern karakter waarbij rekening is gehouden met een eenpersoons huishouden. Alle huurders kunnen gebruik maken van een gezamenlijke wasmachine en fietsenberging!
Standaard is de studio gestoffeerd (voorzien van laminaat vloer en gordijnen).

Voor deze studio is het mogelijk om over de kale huurprijs huurtoeslag aan te vragen, uiteraard is dit afhankelijk van uw inkomen. Voor een berekening verwijzen wij u graag naar De Belastingdienst.

Huurperiode
Deze woningen is ideaal geschikt voor starters en expats. De minimale huurperiode is 1 jaar en kan daarna voor onbepaalde tijd worden verlengd.

Bij aanvang van de huurperiode dient er een waarborgsom van 2 maanden de kale huurprijs betaald te worden.

Hoe komt u in aanmerking?
Als u graag in aanmerking wilt komen voor de studio aan de Count Basiestraat, hebben wij een volledige aanvraag van u nodig. Houdt u rekening met de gestelde inkomenseis voor de woningen (namelijk 2x de huurprijs als minimale bruto inkomen per maand).

Kernwoorden voor huren aan de Count Basiestraat: modern, warm, compleet, sfeervol, luxe en van alle gemakken voorzien.

Ja, ik heb interesse in Count Basiestraat 60C

Er is een wachttijd voor deze woning. Wil je weten wat de gemiddelde wachttijd is neem dan contact op met een van onze medewerker. Je kunt je hieronder inschrijven, we matchen dan dagelijks ons aanbod met je zoekprofiel en informeren je als deze woning of als er vergelijkbaare woningen beschikbaar komen. Dit is gratis en vrijblijvend.

Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten