menu
Home » Woning huren » Botniastate 11

Botniastate 11 - Almelo

Beschikbaar: 2-onder-1-kapwoning met garage en ruime voor- én achtertuin. Alle woningen staan in blokjes van twee, die gescheiden worden door de garages. De tuinen zijn veelal even breed als het huis Lees meer
TE HUUR

€ 759 p/m

  • Type
    Woonhuis
  • Gebruiksoppervlakte
    123 m²
  • Woonoppervlakte
    123 m²
  • Status
    Verhuurd per maand
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

Beschikbaar: 2-onder-1-kapwoning met garage en ruime voor- én achtertuin.

Alle woningen staan in blokjes van twee, die gescheiden worden door de garages. De tuinen zijn veelal even breed als het huis met garage. Een riant oppervlak dus!

Indeling:
Via de hal met trapopgang en toilet komt u in de ruime woonkamer en open keuken. De woonkamer is maar liefst 6.5 m. breed. De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval. De keuken is aan de tuinzijde gelegen en is in lichte kleurstelling. De getoonde foto's zijn van de eerdere kijkwoning en geven een goed beeld van de diverse ruimtes.

De garage van de woning is bereikbaar vanaf de oprit en vanaf de achtertuin.

Via de trap komt u op de eerste verdieping met 4 slaapkamers. De badkamer is meest voorzien van een ligbad met douche, een 2e toilet en de wastafel. De getoonde foto's zijn een impressie en hoeven niet van dit object te zijn.

Om voor dit appartement in aanmerking te komen dient uw bruto maand inkomen minimaal 4 maal de bruto huurprijs te bedragen. Daarnaast verhuren wij de woningen voor minimaal 1 jaar. Langer is uiteraard geen probleem! Bent u met pensioen? In dat geval kijken wij altijd naar je netto maand inkomen. Je kunt de bruto huur van je netto maandinkomen aftrekken en dan moet er nog ongeveer € 1000,- over blijven.

Indien u interesse heeft dan kunt u zich uiteraard inschrijven voor deze appartementen. Dat kan via het woningaanvraagformulier op http://www.vanderlinden.nl . Mocht u vragen hebben dan kunt u ons bellen op 088 533 00 00 of per mail uw vraag sturen verhuur@vanderlinden.nl.

Ja, ik heb interesse in Botniastate 11

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten