menu
Home » Woning huren » Boerhavehof & Nobelhof

Boerhavehof & Nobelhof - Kudelstaart

*** vanaf 55 jaar *** De Boerhaavehof en Nobelhof zijn gelegen in de groene en waterrijke omgeving van Kudelstaart, het complex bevat 93 woningen voor de actieve, vitale en enthousiaste 55-plusser. De Lees meer
TE HUUR

€ 600 - € 1000

  • Aantal huurwoningen
    93
  • Status
    Verhuurd (belangstellendenlijst)
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

*** vanaf 55 jaar ***

De Boerhaavehof en Nobelhof zijn gelegen in de groene en waterrijke omgeving van Kudelstaart, het complex bevat 93 woningen voor de actieve, vitale en enthousiaste 55-plusser. De appartementen variëren in oppervlakte tussen 74 en 107 m2 en worden verhuurd in de sociale én de vrije sector.

De Boerhaavehof en Nobelhof zijn ideaal voor mensen die midden in het leven staan en graag samen met andere bewoners dingen onderneemt. Het is een plek waar je fijn én betaalbaar kunt wonen in een ruim en luxe appartement. Het appartementencomplex is zeer goed bereikbaar met de auto, het openbaar vervoer en in de directe omgeving vind je meerdere winkels en horecagelegenheden.

De voordelen van Boerhaavehof en Nobelhof op een rij:
• Comfortabel, zelfstandig én veilig wonen;
• In het hart van Kudelstaart;
• Voorzieningen binnen handbereik;
• Aanbod van zorg en diensten door het zorgcentrum (indien gewenst);
• Sociale huurwoningen & Vrije sector huurwoningen (3- en 4-kamer appartementen).

Naast het passend toewijzen en de gebruikelijke verhuurvoorwaarden, worden er aanvullende voorwaarden gesteld op het gebied van leefstijl en motivatie. Een entree commissie bepaalt op grond van een ingediende motivatie en daaropvolgende kennismaking gesprekken wie uiteindelijk in aanmerking komt voor een woning. Zo zorgen we er samen voor dat de uiteindelijke bewoners aansluiten bij ons ideaal van een hecht netwerk buren die naar elkaar omkijken en samen het leven leuker en makkelijker maken.

Heeft u belangstelling?
Schrijf u dan nu in via onze website www.vanderlinden.nl. Of neem contact op met onze verhuur collega's via 088-533 00 00 of verhuur.habion@vanderlinden.nl.

- Alle informatie met betrekking tot de locatie is met zorg samengesteld. Deze is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden. –

Ja, ik heb interesse in Boerhavehof & Nobelhof

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten