menu
Home » Woning huren » Boerhaavehof

Boerhaavehof - Kudelstaart

Fijne appartementen in hartje Kudelstaart. Met regelmaat krijgen wij hier een appartement vrij in de vrije sector huur. Hier is dus geen huurtoeslag mogelijk. Het complex is ideaal gelegen, u woont Lees meer
TE HUUR

Op aanvraag

FAQWachtlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

Fijne appartementen in hartje Kudelstaart. Met regelmaat krijgen wij hier een appartement vrij in de vrije sector huur.
Hier is dus geen huurtoeslag mogelijk.

Het complex is ideaal gelegen, u woont geheel zelfstandig, maar er zijn diverse voorzieningen op loopafstand. Belangrijk is het wijksteunpunt, een fijne plek om met buren, maar ook om met bewoners van Kudelstaart samen te komen.

De appartementen zijn ruim, meestal 2 slaapkamers en allemaal een eigen buitenruimte. Tevens zijn er appartementen met een parkeerplaats in de ondergelegen garage.

Heeft u belangstelling? De wachtlijst is niet lang en wij houden u graag op de hoogte als u zich aanmeldt.

Ja, ik heb interesse in Boerhaavehof

Er is een wachttijd voor deze woning. Wil je weten wat de gemiddelde wachttijd is neem dan contact op met een van onze medewerker. Je kunt je hieronder inschrijven, we matchen dan dagelijks ons aanbod met je zoekprofiel en informeren je als deze woning of als er vergelijkbaare woningen beschikbaar komen. Dit is gratis en vrijblijvend.

Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten