menu
Home » Woning huren » Bloemendreef 47

Bloemendreef 47 - Harderwijk

Nieuw in verhuur in Harderwijk Brinkvelden: Fijne, duurzame en luxe eengezinswoningen met vier slaapkamers. In dit project komen verschillende woningtypes, variërend van 107 m2 tot 150 m2. Doordat enkele Lees meer
TE HUUR

€ 915 p/m

  • Type

    Tussenwoning
  • Status

    Verhuurd
Huurtoeslag?FAQBezichtigenInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

Nieuw in verhuur in Harderwijk Brinkvelden: Fijne, duurzame en luxe eengezinswoningen met vier slaapkamers.

In dit project komen verschillende woningtypes, variërend van 107 m2 tot 150 m2. Doordat enkele woningen een tuitgevel hebben en er diverse witaccenten zijn op de gevels is het geheel totaal niet saai. De ligusterhagen langs en voor de woningen geven een frisse en groene uitstraling. De woningen zijn zeer duurzaam, mede door het gebruik van zonnepanelen. De prognose is dat deze woningen in de zomer van 2018 worden opgeleverd.

Deze speelse woning met witte tuitgevel is 116 m2 en heeft een tuin op het westen. Er zijn slechts 3 woningen van dit type te huur. De woonkamer met open keuken is ruim 31 m2 en heeft openslaande deuren naar de achtertuin. De trapkast biedt goede bergruimte op de begane grond. In de hal zit het toilet alsmede de trapopgang en meterkast. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers van 13,37 m2, 9,63 m2 en 6,15 m2. De badkamer heeft een lux ligbad, separate douche, toilet en dubbele wastafel. De zolder is verrassend ruim door de tuitgevel aan de straatzijde. Er is een afgesloten wasruimte en vierde kamer.

Brinkvelden is een nieuwe wijk in Harderwijk en voelt fris en modern. Door de landelijke opzet zal de wijk snel de indruk geven dat je hier al langere tijd woont. De wijk heeft een gemoedelijke sfeer, er zijn diverse speelterreinen en de straten zijn ruim opgezet met veel groen. In de naastgelegen wijk Drielanden zijn vele voorzieningen zoals scholen en diverse winkels zoals een slagerij, supermarkt en drogist.

Het historische en sfeervolle centrum van Harderwijk kunt u gemakkelijk met de fiets bereiken. Even geen drukte om je heen? De vele bossen nabij deze wijk bieden veel ruimte om van het buitenleven te genieten. En wat dacht je van het fijne en kindvriendelijke strand naast het centrum van Harderwijk? Kortom: een heerlijke woonomgeving.

Heb je belangstelling? De verhuur is inmiddels gestart en wij informeren je graag over de mogelijkheden en beschikbaarheid. De genoemde oplevering is een prognose en kan nog wijzigen.

Huurtoeslag

Helaas, deze woning ligt boven de huurtoeslaggrens. Ook al heb je een laag inkomen, voor deze woning kun je niet in aanmerking komen voor huurtoeslag.

Meer informatie over huurtoeslag lees je op de website van de Belastingdienst.

Ja, ik heb interesse in Bloemendreef 47

Er is een wachttijd voor deze woning. Wil je weten wat de gemiddelde wachttijd is neem dan contact op met een van onze medewerker. Je kunt je inschrijven, we plaatsen je dan op de wachtlijst. Dit is gratis en vrijblijvend.

Download het inschrijfformulier Ja, ik heb interesse Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten