menu
Home » Woning huren » Blekersweg 8

Blekersweg 8 - Heerde

Binnenkort beschikbaar! Gelegen in een rustige woonwijk "Doelbeek", nabij de IJssel en het natuurgebied “ het Gelderslandschap” hebben wij eengezinswoningen in de verhuur. De getoonde foto's zijn Lees meer
TE HUUR

€ 970 p/m

 • Type
  Woonhuis
 • Gebruiksoppervlakte
  88 m²
 • Woonoppervlakte
  88 m²
 • Status
  Beschikbaar
FAQBezichtigenInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

Binnenkort beschikbaar!

Gelegen in een rustige woonwijk "Doelbeek", nabij de IJssel en het natuurgebied “ het Gelderslandschap” hebben wij eengezinswoningen in de verhuur.

De getoonde foto's zijn niet van de nu beschikbare woning, maar geven wel een indruk van de afwerking.

De woningen zijn gelegen aan de Bleike, de Blekersweg, het Looierspad en de Vicarilaan. Vrijwel alle woningen bieden een uitzicht op een parkachtig groenaanleg en zijn goed met de auto te bereiken. Heerde en omgeving staat bekend om de uitgestrekte bossen die ruime mogelijkheden bieden om te wandelen en te fietsen.

De woningen zijn voorzien van een tuingerichte woonkamer met een openhaard en een afgesloten keuken. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers aanwezig en een luxe badkamer met douchehoek, wasbak en 2e toilet. Het sanitair is recent geheel gerenoveerd. De grote zolder is bereikbaar d.m.v. een vaste trap. Hier is eenvoudig een extra kamer te realiseren.

Gelegen tussen de IJssel en de glooiende, bosrijke Veluwe is Heerde en omgeving een trekpleister voor dagjesmensen. Ten westen van Heerde ligt het recreatiegebied Heerderstrand, beschut tussen bos en hei. Rondom de plas vindt u zowel een zandstrand als een grote zonneweide. Er zijn twee kiosken, toiletten, kranen en douches aanwezig en er is ruime parkeergelegenheid. Het hele jaar door wordt deze plas en het omliggende bos frequent bezocht.

Naast ruime recreatiemogelijkheden en mooie afwisselende natuurgebieden, kent Heerde uitstekende onderwijsmogelijkheden, een prima winkelbestand, vele industriële activiteiten en een bloeiend verenigingsleven. De gemeente Heerde heeft een christelijke scholengemeenschap voor mavo, havo en atheneum en meerdere basisscholen. Heerde is erg in trek als woon- en werkgemeente.

Heerde is goed te bereiken vanaf de snelweg.
A50 Zwolle - Apeldoorn, afrit nr 29 Wapenveld/Heerde, richting Heerde.
Vanuit het zuiden: A50 Apeldoorn - Zwolle, afrit nr 28 Heerde, Epe noord.

Alle informatie met betrekking tot de woning is met zorg samengesteld. Deze is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Interesse in Blekersweg 8?

De huurwoning aan Blekersweg 8 in Heerde is per direct beschikbaar. Heb je interesse in deze woning maak dan nu een vrijblijvende afspraak met ons.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten