menu
Home » Woning huren » Beukenoord 16

Beukenoord 16 - Vaassen

Heerlijk ruime woning in echt een super mooie omgeving. Royale twee - onder - een - kapwoningen met aangebouwde garage, gelegen in een bosrijke omgeving. Via de hal met toilet en trapopgang komt u in Lees meer
TE HUUR

€ 1.087 p/m

 • Type
  Woonhuis
 • Gebruiksoppervlakte
  98 m²
 • Woonoppervlakte
  98 m²
 • Status
  Onder optie
FAQBezichtigenInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

Heerlijk ruime woning in echt een super mooie omgeving.

Royale twee - onder - een - kapwoningen met aangebouwde garage, gelegen in een bosrijke omgeving. Via de hal met toilet en trapopgang komt u in de L-vormige woonkamer. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde. De keuken is gelegen aan de tuinzijde en is veelal in lichte kleurstelling. De garage is bereikbaar vanaf de tuin en vanaf de voorzijde van de woning. Deze is extra lang en biedt veel bergruimte. Eventueel kan ook een auto geparkeerd worden in deze garage. De getoonde foto's zijn van een vergelijkbare woning.

De oprit aan de voorzijde van de woning biedt ook de mogelijkheid voor het parkeren van 1 of zelfs 2 auto's.

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers van diverse afmetingen. De badkamer met wastafel, ligbad, douche, toilet en wasmachine aansluiting is in lichte kleurstelling.

De tweede verdieping is bereikbaar via een vaste trap. Op deze verdieping is ook een ruime slaapkamer, een grote overloop en bergruimte. De woning is gedeeltelijk voorzien van dubbel glas. De getoonde foto's zijn van een vergelijkbare woning.

Berkenoord/Beukenoord is een groene wijk die voor een deel is gebouwd in een bos, waardoor de wijk een groen karakter heeft. De bebouwing van de wijk bestaat uit vrijstaande, twee-onder-een-kap en rijtjeswoningen.

Met regelmaat zijn er woningen beschikbaar voor verhuur. Wij bekijken graag de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor informatie over de actuele beschikbaarheid en voorwaarden.
De foto's zijn van diverse woningen en hoeven niet van de nu beschikbare woningen te zijn.

Ja, ik heb interesse in Beukenoord 16

Er is een wachttijd voor deze woning. Wil je weten wat de gemiddelde wachttijd is neem dan contact op met een van onze medewerkers. Je kunt je hieronder inschrijven, we matchen dan dagelijks ons aanbod met je zoekprofiel en informeren je als deze woning of als er vergelijkbaare woningen beschikbaar komen. Dit is gratis en vrijblijvend.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten