menu
Home » Woning huren » Berkenoord

Berkenoord - Vaassen

Prachtige royale twee - onder - een - kapwoningen met aangebouwde garage, gelegen in een bosrijke omgeving. Via de hal met toilet en trapopgang komt u in de L-vormige woonkamer. De woonkamer is gelegen Lees meer
TE HUUR

€ 950 - € 1200

  • Aantal huurwoningen
    15
  • Status
    Verhuurd (belangstellendenlijst)
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

Prachtige royale twee - onder - een - kapwoningen met aangebouwde garage, gelegen in een bosrijke omgeving.

Via de hal met toilet en trapopgang komt u in de L-vormige woonkamer. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde. De keuken is gelegen aan de tuinzijde en is veelal in lichte kleurstelling. De garage is bereikbaar vanaf de tuin en vanaf de voorzijde van de woning. Deze is extra lang en biedt veel bergruimte. Eventueel kan ook een auto geparkeerd worden in deze garage.
De oprit aan de voorzijde van de woning biedt ook de mogelijkheid voor het parkeren van 1 of zelfs 2 auto's.

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers van diverse afmetingen. De badkamer met wastafel, ligbad, douche, toilet en wasmachine aansluiting is in lichte kleurstelling.

De tweede verdieping is bereikbaar via een vaste trap. Op deze verdieping is ook een ruime slaapkamer, een grote overloop en bergruimte.

De woning is gedeeltelijk voorzien van dubbel glas.

Berkenoord is een groene wijk die voor een deel is gebouwd in een bos, waardoor de wijk een groen karakter heeft. De bebouwing van de wijk bestaat uit vrijstaande, twee-onder-een-kap en rijtjeswoningen.

Met regelmaat zijn er woningen beschikbaar voor verhuur. Wij bekijken graag de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor informatie over de actuele beschikbaarheid en de huur voorwaarden.

Plattegrond

Ja, ik heb interesse in Berkenoord

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten