menu
Home » Woning huren » Bastion 419

Bastion 419 - Lelystad

Binnenkort beschikbaar, verrassend ruime bovenwoning, met maar liefst 4 slaapkamers. Heeft u belangstelling? Neem dan contact met ons op. De Bastion kent veel verschillende type woningen, van 1-kamer Lees meer
TE HUUR

€ 722 p/m

 • Type
  Appartement
 • Servicekosten
  € 30.00
 • Gebruiksoppervlakte
  100 m²
 • Woonoppervlakte
  100 m²
 • Status
  Verhuurd per maand
Huurtoeslag?FAQWachtlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

Binnenkort beschikbaar, verrassend ruime bovenwoning, met maar liefst 4 slaapkamers. Heeft u belangstelling? Neem dan contact met ons op.

De Bastion kent veel verschillende type woningen, van 1-kamer appartement tot ruime drie laags woning met vier slaapkamers. Parkeren kan in de directe omgeving en is kosteloos.

Indeling:
De keukens van de woningen zijn eenvoudig, maar netjes. Er is voldoende ruimte voor het plaatsen van een koelkast of vriezer. Er is geen vaatwasser aanwezig. De badkamers zijn licht en veelal voorzien van een douche, wastafel en wasmachine aansluiting. De getoonde foto's zijn niet van de nu vrij te komen woning.

Elk appartement heeft een eigen buitenruimte, enkelen hebben zelf een tuin.

De appartementen liggen nabij diverse voorzieningen. In het Lelycentre, welke op loopafstand is, zijn winkels, restaurants, bakkers en supermarkten aanwezig. Ook een gezondheidscentrum is op loopafstand.

Het openbaar vervoer (bus) is nabij en brengt je binnen enkele minuten naar het NS station Lelystad Centrum. Ook met de fiets is dit op prima afstand.

Hou er rekening mee dat een minimaal inkomen vereist is. Je dient minimaal 4 maal de bruto huurprijs per maand te verdienen. Het is niet mogelijk om met familieleden of vrienden samen te huren. Een tweede inkomen van een duurzame relatie wordt voor 50% mee geteld. Wil je zeker weten of je voldoet? Lever dan je complete aanvraag in. We verwachten veel belangstelling voor deze woning!

Huurtoeslag

Helaas, deze woning ligt boven de huurtoeslaggrens. Ook al heb je een laag inkomen, voor deze woning kun je niet in aanmerking komen voor huurtoeslag.

Meer informatie over huurtoeslag lees je op de website van de Belastingdienst.

Ja, ik heb interesse in Bastion 419

Er is een wachttijd voor deze woning. Wil je weten wat de gemiddelde wachttijd is neem dan contact op met een van onze medewerker. Je kunt je hieronder inschrijven, we matchen dan dagelijks ons aanbod met je zoekprofiel en informeren je als deze woning of als er vergelijkbaare woningen beschikbaar komen. Dit is gratis en vrijblijvend.

Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten