menu
Home » Woning huren » Bastion 323

Bastion 323 - Lelystad

Per direct beschikbaar: verrassend ruime bovenwoning met maar liefst 4 slaapkamers. Heeft u belangstelling? Neem dan contact met ons op. Indeling: Via de hal komt u in de woonkamer en keuken. De keuken Lees meer
TE HUUR

€ 735 p/m

  • Type
    Woonhuis
  • Servicekosten
    € 30.00
  • Status
    Onder optie
Huurtoeslag?FAQBezichtigenInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

Per direct beschikbaar: verrassend ruime bovenwoning met maar liefst 4 slaapkamers. Heeft u belangstelling? Neem dan contact met ons op.

Indeling:
Via de hal komt u in de woonkamer en keuken. De keuken is eenvoudig, maar netjes. Er is voldoende ruimte voor het plaatsen van een koelkast of vriezer. Er is geen vaatwasser aanwezig. Via de trap komt u op de eerste etage met drie slaapkamers en een badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en wasmachine aansluiting. Op de zolder is de vierde slaapkamer gevestigd. Let op; de getoonde foto's zijn niet van het desbetreffende appartement, maar geven een impressie.

Het appartementencomplex ligt nabij diverse voorzieningen. In het centrum van Lelystad, welke op loopafstand te bereiken is, zijn winkels, restaurants, bakkers en supermarkten aanwezig. Ook het gezondheidscentrum is op loopafstand bereikbaar. Het openbaar vervoer (bus) is nabij en brengt u binnen enkele minuten naar het NS station Lelystad Centrum.

Houd er rekening mee dat een minimaal inkomen vereist is. U dient minimaal 4 maal de bruto huurprijs per maand te verdienen. Het is niet mogelijk om met familieleden of vrienden samen te huren. Een tweede inkomen van een duurzame relatie wordt voor 50% meegeteld. Heeft u interesse? Reageer dan op deze woning en maak uw online woondossier zo compleet mogelijk.

Huurtoeslag

Helaas, deze woning ligt boven de huurtoeslaggrens. Ook al heb je een laag inkomen, voor deze woning kun je niet in aanmerking komen voor huurtoeslag.

Meer informatie over huurtoeslag lees je op de website van de Belastingdienst.

Ja, ik heb interesse in Bastion 323

Er is een wachttijd voor deze woning. Wil je weten wat de gemiddelde wachttijd is neem dan contact op met een van onze medewerker. Je kunt je hieronder inschrijven, we matchen dan dagelijks ons aanbod met je zoekprofiel en informeren je als deze woning of als er vergelijkbaare woningen beschikbaar komen. Dit is gratis en vrijblijvend.

Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten