menu
Home » Woning huren » Assendorperdijk 144N

Assendorperdijk 144N - Zwolle

*** Appartementen voor senioren vanaf 55 jaar *** Huis Assendorp is een thuis voor mensen die een dagje ouder worden, maar ook midden in het leven staan en met enthousiasme samen met anderen dingen ondernemen. Lees meer
TE HUUR

€ 474 p/m

 • Type
  Appartement
 • Servicekosten
  € 130.00
 • Gebruiksoppervlakte
  25 m²
 • Woonoppervlakte
  25 m²
 • Status
  Beschikbaar
FAQBezichtigenInschrijven Terug naar resultaten

Dit betreft een woning alleen voor senioren. Lees in de woningtekst hieronder de specifieke voorwaarden met betrekking tot inkomen en leeftijd

Over de woning

*** Appartementen voor senioren vanaf 55 jaar ***

Huis Assendorp is een thuis voor mensen die een dagje ouder worden, maar ook midden in het leven staan en met enthousiasme samen met anderen dingen ondernemen. Een plek waar je fijn én betaalbaar kunt wonen. Een plek waar je de privacy hebt van je eigen woning en reuring vindt in de vele gezamenlijke woonkamers, keukens en algemene voorzieningen in het gebouw. Waar zorg beschikbaar is wanneer je die nodig hebt en met je meegroeit zodra je behoeftes veranderen.

-- Assendorperdijk & Achter de Hoven --
De appartementen en de algemene ruimten in Huis Assendorp zijn recent verbouwd. De woningen zijn van alle gemakken voorzien. Met een eigen slaapkamer, woonkamer met open keuken, een aparte badkamer en in sommige gevallen nog een extra kamer en/of buitenruimte. De appartementen zijn lekker compact, overzichtelijk, en bovendien buitengewoon betaalbaar!
Voor gezelligheid met je buren kun je terecht in één van de mooie gezamenlijke woonkeukens die zich bevinden op elke verdieping . Hier kun je met andere bewoners of familie koken of een kopje koffie drinken. Of bijvoorbeeld schilderen in het atelier. Op de begane grond zijn er diverse faciliteiten, zoals een beautysalon, kapper en een fysiotherapeut .

-- Woongemeenschap voor oud en jong --
Bewoners, jong en oud, vitaal en hulpbehoevend wonen samen in Huis Assendorp. Aan iedere bewoner wordt gevraagd om actief een steentje bij te dragen aan het wonen en samenleven in Huis Assendorp. Uiteraard naar ieders mogelijkheid. In Huis Assendorp zijn bewoners betrokken en hebben bewoners oog voor elkaar en elkaars welzijn.

In principe is Huis Assendorp een wooncomplex voor ouderen, wat wil zeggen dat er een leeftijdsgrens van 55 jaar en ouder gehanteerd wordt. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van de experimentenregeling. Deze regeling maakt het mogelijk dat 10% van de woningen toegewezen mag worden aan een afwijkende doelgroep, in dit geval jongeren. Deze regeling draagt bij aan het concept dat meerdere generaties samenwonen en leven in huis Assendorp. Naast de groep (relatief) vitale bewoners zijn er ten minste 24 appartementen beschikbaar voor mensen met een intensieve zorgvraag. Hier levert PGVZ de zorg.

-- Wie past bij Huis Assendorp? --
• Bewoners die actief een steentje bij willen dragen aan het wonen in de woongemeenschap;
• Bewoners die oog voor elkaar hebben en elkaar willen ondersteunen;
• Bewoners die graag met elkaar in contact staan en elkaar willen helpen;
• Bewoners die elkaars wensen, hobby’s en ideologieën kunnen respecteren;
• Bewoners die binding hebben met Zwolle en/of de wijk Assendorp;
• Bewoners die een beetje levendigheid prettig vinden.

-- Wil je in aanmerking komen voor deze woning? --
Om in aanmerking te komen voor een van de woningen dien je rekening te houden met het volgende:
• Op dit moment is er enkel beschikbaarheid voor senioren met of zonder zorgvraag vanaf 55 jaar of ouder, er kunnen geen uitzonderingen gemaakt worden;
• Om het inkomen te toetsen hebben wij de inkomensverklaring of definitieve aanslag van 2020 nodig. Deze kun je opvragen bij de Belastingdienst;
• Een motivatiebrief, hierin geef je aan waarom Huis Assendorp bij je past en waarom Huis Assendorp je aanspreekt.

- Goed om te weten -
• Getoonde foto’s kunnen van een modelwoning zijn en niet van de specifieke woning zelf.

*Alle informatie met betrekking tot de woning is met zorg samengesteld. Deze is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Plattegrond

Interesse in Assendorperdijk 144N?

De huurwoning aan Assendorperdijk 144N in Zwolle is per direct beschikbaar. Heb je interesse in deze woning maak dan nu een vrijblijvende afspraak met ons.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten