menu
Home » Woning huren » Assendorperdijk 142F

Assendorperdijk 142F - Zwolle

Huis Assendorp is een thuis voor mensen die een dagje ouder worden, maar ook midden in het leven staan en met enthousiasme samen met anderen dingen ondernemen. Een plek waar u fijn én betaalbaar kunt Lees meer
TE HUUR

€ 443 p/m

 • Type
  Woonhuis
 • Servicekosten
  € 150.00
 • Gebruiksoppervlakte
  32 m²
 • Woonoppervlakte
  32 m²
 • Status
  Beschikbaar
FAQBezichtigenInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

Huis Assendorp is een thuis voor mensen die een dagje ouder worden, maar ook midden in het leven staan en met enthousiasme samen met anderen dingen ondernemen. Een plek waar u fijn én betaalbaar kunt wonen. Een plek waar u de privacy heeft van uw eigen woning en reuring vindt in de vele gezamenlijke woonkamers, keukens en de algemene voorzieningen in het gebouw. Waar zorg beschikbaar is als u die nodig heeft en met u meegroeit als uw behoeftes veranderen.

Assendorperdijk & Achter de Hoven
De appartementen en de algemene ruimten in Huis Assendorp zijn recent verbouwd, zie de foto's van deze advertentie. De woningen zijn van alle gemakken voorzien. Met een eigen slaapkamer, woonkamer met open keuken, een aparte badkamer en in sommige gevallen nog een extra kamer en/of buitenruimte. De appartementen zijn lekker compact, overzichtelijk, en bovendien buitengewoon betaalbaar!

Reuring
Voor gezelligheid met uw buren kunt u terecht in één van de mooie gezamenlijke woonkeukens die zich bevinden op elke verdieping . Hier kunt u met andere bewoners of uw familie koken of een kopje koffie drinken. Of u kunt bijvoorbeeld schilderen in het atelier. Op de begane grond zijn er diverse faciliteiten, zoals een beautysalon, kapper en een fysiotherapeut .

Voor oud en jong
Huis Assendorp is een thuis voor zelfstandig wonende ouderen, ouderen met en zonder behoefte aan zorg, maar ook voor een aantal studenten. Deze mix zorgt voor evenwicht en diversiteit binnen de bewoners van Huis Assendorp. Huis Assendorp is dan ook méér dan een woongebouw. Het is een wijkje in het klein waar iedereen van harte welkom is!

Heeft u belangstelling? Neem een kijkje op www.huisassendorp.nl ! Bent u 55 jaar of ouder of student? En heeft u binding met de wijk Assendorp? Dan zien wij uw volledige inschrijving graag tegemoet! Heeft u nog vragen? Wij horen u graag zodat wij u verder kunnen helpen!

Interesse in Assendorperdijk 142F?

De huurwoning aan Assendorperdijk 142F in Zwolle is per direct beschikbaar. Heb je interesse in deze woning maak dan nu een vrijblijvende afspraak met ons.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten