menu
Home » Woning huren » Assendorperdijk 138A

Assendorperdijk 138A - Zwolle

Huis Assendorp is vernieuwd! Huis Assendorp is een thuis voor mensen die wellicht een dagje ouder worden, maar ook midden in het leven staan. Een plek waar u fijn en betaalbaar kunt wonen. Een plek waar Lees meer
TE HUUR

€ 430 p/m

 • Type
  Appartement
 • Servicekosten
  € 150.00
 • Gebruiksoppervlakte
  25 m²
 • Woonoppervlakte
  25 m²
 • Status
  Beschikbaar
Huurtoeslag?FAQBezichtigenInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

Huis Assendorp is vernieuwd! Huis Assendorp is een thuis voor mensen die wellicht een dagje ouder worden, maar ook midden in het leven staan. Een plek waar u fijn en betaalbaar kunt wonen. Een plek waar u de privacy heeft van uw eigen woning en reuring vindt in de vele gezamenlijke woonkamers en de voorzieningen in het gebouw. Waar zorg beschikbaar is als u die nodig heeft en met u meegroeit als uw behoeftes veranderen.

De woningen
De appartementen en de algemene ruimten zijn helemaal verbouwd. De woningen zijn van alle gemakken voorzien. Met een eigen slaapkamer, woonkamer met open keuken, een aparte badkamer en in sommige gevallen nog een extra kamer en/of buitenruimte. De appartementen zijn lekker compact, overzichtelijk, en buitengewoon betaalbaar bovendien!

Reuring
Voor gezelligheid met uw buren kunt u terecht in de mooie gezamenlijke woonkeuken op uw verdieping . Hier kunt u met andere bewoners koken of een kopje koffie kunt drinken. Of u kunt bijvoorbeeld schilderen in het atelier. Op de begane grond in Huis Assendorp zijn diverse faciliteiten, zoals een beautysalon en een fysiotherapeut .

Voor oud en jong
Huis Assendorp is een thuis voor zelfstandig wonende ouderen, maar ook voor een aantal jonge huurders. Die mix zorgt voor evenwicht en diversiteit. Voor levendigheid en informele contacten met binnen én buiten. Huis Assendorp is dan ook méér dan een woongebouw. Het is een wijkje in het klein waar iedereen van harte welkom is!

Heeft u belangstelling? Wij horen u heel graag!

Huurtoeslag

Heb je een laag inkomen? Grote kans dat je voor deze woning in aanmerking komt voor huurtoeslag. Dit is een tegemoetkoming in de huurkosten.

Wanneer heb je recht op huurtoeslag? 

Of je recht hebt op huurtoeslag hangt onder andere af van het inkomen van jezelf en het huishouden waar jij eventueel deel van uitmaakt, de huurprijs van de woning, je vermogen, je gezinssituatie en je leeftijd. Meer informatie over huurtoeslag lees je op de website van de Belastingdienst. Wil je meer weten of in aanmerking komen voor huurtoeslag? Doe dan een proefberekening op www.toeslagen.nl.

Hoe werkt het aanvragen van huurtoeslag? 

Zodra je je huurcontract hebt ondertekend kun je een aanvraag voor huurtoeslag indienen bij de Belastingdienst. Je geeft hierbij de huurprijs van de woning en je inkomen door. De huurtoeslag is een voorschot. Je ontvangt dit rechtstreeks van de Belastingdienst.

De Belastingdienst controleert achteraf of de gegevens kloppen. Heb je meer verdiend? Dan moet je een deel van de toeslag terugbetalen. Heb je minder inkomen dan verwacht? Dan krijg je geld terug.

Vragen over huurtoeslag

Heb je vragen over huurtoeslag? Kijk dan op www.toeslagen.nl of neem contact met ons op. We helpen je graag verder.

Interesse in Assendorperdijk 138A?

De huurwoning aan Assendorperdijk 138A in Zwolle is per direct beschikbaar. Heb je interesse in deze woning maak dan nu een vrijblijvende afspraak met ons.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten