menu
Home » Woning huren » Assendorperdijk 136H

Assendorperdijk 136H - Zwolle

*** Seniorenwoning – vanaf 55 jaar *** Huis Assendorp is een thuis voor mensen die een dagje ouder worden, maar ook midden in het leven staan en met enthousiasme samen met anderen dingen ondernemen. Lees meer
TE HUUR

€ 579 p/m

 • Type
  Appartement
 • Servicekosten
  € 150.00
 • Gebruiksoppervlakte
  38 m²
 • Woonoppervlakte
  38 m²
 • Status
  Beschikbaar
FAQBezichtigenInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

*** Seniorenwoning – vanaf 55 jaar ***

Huis Assendorp is een thuis voor mensen die een dagje ouder worden, maar ook midden in het leven staan en met enthousiasme samen met anderen dingen ondernemen. Een plek waar je fijn én betaalbaar kunt wonen. Een plek waar je de privacy hebt van je eigen woning en reuring vindt in de vele gezamenlijke woonkamers, keukens en algemene voorzieningen in het gebouw. Waar zorg beschikbaar is wanneer je die nodig hebt en met je meegroeit zodra je behoeftes veranderen.

Assendorperdijk & Achter de Hoven
De appartementen en de algemene ruimten in Huis Assendorp zijn recent verbouwd. De woningen zijn van alle gemakken voorzien. Met een eigen slaapkamer, woonkamer met open keuken, een aparte badkamer en in sommige gevallen nog een extra kamer en/of buitenruimte. De appartementen zijn lekker compact, overzichtelijk, en bovendien buitengewoon betaalbaar!

Reuring
Voor gezelligheid met je buren kun je terecht in één van de mooie gezamenlijke woonkeukens die zich bevinden op elke verdieping . Hier kun je met andere bewoners of familie koken of een kopje koffie drinken. Of bijvoorbeeld schilderen in het atelier. Op de begane grond zijn er diverse faciliteiten, zoals een beautysalon, kapper en een fysiotherapeut .

Voor oud en jong
Huis Assendorp is een thuis voor zelfstandig wonende ouderen, ouderen met en zonder behoefte aan zorg, maar ook voor een aantal studenten. Deze mix zorgt voor evenwicht en diversiteit binnen de bewoners van Huis Assendorp. Huis Assendorp is dan ook méér dan een woongebouw. Het is een wijkje in het klein waar iedereen van harte welkom is!

Woongemeenschap Huis Assendorp
Bewoners, jong en oud, vitaal en hulpbehoevend wonen samen in Huis Assendorp. Aan iedere bewoner wordt gevraagd om actief een steentje bij te dragen aan het wonen en samenleven in Huis Assendorp. Uiteraard naar ieders mogelijkheid. In Huis Assendorp zijn bewoners betrokken en hebben bewoners oog voor elkaar en elkaars welzijn.

Huis Assendorp heeft 147 sociale huurwoningen. Waarbij 99 appartementen gesitueerd zijn aan de Assendorperdijk (Huis Assendorp 1), en 48 appartementen aan Achter de Hoven (Huis Assendorp 2). In principe is Huis Assendorp een wooncomplex voor ouderen, wat wil zeggen dat er een leeftijdsgrens van 55 jaar en ouder gehanteerd wordt. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van de experimentenregeling. Deze regeling maakt het mogelijk dat 10% van de woningen toegewezen mag worden aan een afwijkende doelgroep, in dit geval jongeren. Deze regeling draagt bij aan het concept dat meerdere generaties samenwonen en leven in huis Assendorp. Naast de groep (relatief) vitale bewoners zijn er ten minste 24 appartementen beschikbaar voor mensen met een intensieve zorgvraag. Hier levert PGVZ de zorg.

- Wie past bij Huis Assendorp? -
• Bewoners die actief een steentje bij willen dragen aan het wonen in de woongemeenschap;
• Bewoners die oog voor elkaar hebben en elkaar willen ondersteunen;
• Bewoners die graag met elkaar in contact staan en elkaar willen helpen;
• Bewoners die elkaars wensen, hobby’s en ideologieën kunnen respecteren;
• Bewoners die binding hebben met Zwolle en/of de wijk Assendorp;
• Bewoners die een beetje levendigheid prettig vinden.

- Wil je in aanmerking komen voor deze woning? –
Om in aanmerking te komen voor een van de woningen dien je rekening te houden met het volgende:
• Huidige woningen alleen beschikbaar vanaf 55 jaar;
• Om het inkomen te toetsen hebben wij de inkomensverklaring of definitieve aanslag van 2019 of 2020 nodig. Deze kun je opvragen bij de Belastingdienst;
• Een motivatiebrief, hierin geef je aan waarom Huis Assendorp bij je past en waarom Huis Assendorp je aanspreekt.

- Goed om te weten -
• Getoonde foto's zijn van een modelwoning en niet van de specifieke woning zelf.

Interesse in Assendorperdijk 136H?

De huurwoning aan Assendorperdijk 136H in Zwolle is per direct beschikbaar. Heb je interesse in deze woning maak dan nu een vrijblijvende afspraak met ons.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten