menu
Home » Woning huren » Albert Schweitzerlaan 71

Albert Schweitzerlaan 71 - Epe

*** Seniorenwoning – vanaf 55 jaar *** - Per direct beschikbaar - Zelfstandig wonen in seniorencomplex De Hogekamp aan de Albert Schweitzerlaan te Epe met alledaagse faciliteiten en de mogelijkheid Lees meer
TE HUUR

€ 564 p/m

  • Type
    Woonhuis
  • Servicekosten
    € 93.00
  • Status
    Beschikbaar
FAQBezichtigenInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

*** Seniorenwoning – vanaf 55 jaar ***

- Per direct beschikbaar -
Zelfstandig wonen in seniorencomplex De Hogekamp aan de Albert Schweitzerlaan te Epe met alledaagse faciliteiten en de mogelijkheid tot (optionele) zorg in de buurt!

- Woning -
Het appartement (type B) is gelegen op de begane grond met het terras op het westen, uitkijkend op de groene binnentuin. Vanuit de ruime hal heeft u toegang tot de inpandige berging, badkamer en woonkamer. De woonkamer heeft een open verbinding met de keuken en de slaapkamer, vanuit de slaapkamer kunt u ook weer naar de badkamer.

- Belangstelling? -
Het betreft een sociale huurwoning, hiervoor dienen wij het passend toewijzen te hanteren. Het huishoudinkomen mag niet hoger zijn dan € 40.024. Dit toetsen wij op basis van de inkomensverklaring of definitieve aanslag van de belastingdienst.

Voldoet u aan de leeftijds- en inkomenseis? Dan zien wij graag uw volledige inschrijving tegemoet zodat wij u een terugkoppeling kunnen geven en mogelijk een bezichtigingsafspraak kunnen inplannen.

Interesse in Albert Schweitzerlaan 71?

De huurwoning aan Albert Schweitzerlaan 71 in Epe is per direct beschikbaar. Heb je interesse in deze woning maak dan nu een vrijblijvende afspraak met ons.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten