menu
Home » Woning huren » Albert Schweitzerlaan 37

Albert Schweitzerlaan 37 - Epe

*** Seniorenwoning – vanaf 55 jaar *** Zelfstandig wonen in seniorencomplex De Hogekamp aan de Albert Schweitzerlaan te Epe met alledaagse faciliteiten en de mogelijkheid tot (optionele) zorg in de Lees meer
TE HUUR

€ 610 p/m

 • Type
  Appartement
 • Servicekosten
  € 205.00
 • Gebruiksoppervlakte
  50 m²
 • Woonoppervlakte
  50 m²
 • Status
  Beschikbaar
FAQBezichtigenInschrijven Terug naar resultaten

Dit betreft een woning alleen voor senioren. Lees in de woningtekst hieronder de specifieke voorwaarden met betrekking tot inkomen en leeftijd

Over de woning

*** Seniorenwoning – vanaf 55 jaar ***

Zelfstandig wonen in seniorencomplex De Hogekamp aan de Albert Schweitzerlaan te Epe met alledaagse faciliteiten en de mogelijkheid tot (optionele) zorg in de buurt!

- Locatie -
Aan de rand van het groene Epe ligt aan de Albert Schweitzerlaan seniorencomplex De Hogekamp. De Hogekamp staat op het terrein Verzorgingshuis De Boskamp, dit betekent zelfstandig wonen met zorg en ondersteuning in de buurt. Het complex is centraal gelegen met veel voorzieningen op loopafstand en er is een gemeenschappelijke fietsenberging waar je je fiets kunt stallen.

- Indeling -
Het appartement heeft een oppervlakte van circa 50 m². Dit betreft een zelfstandige woonruimte met een ruime woonkamer, slaapkamer, inpandige berging, een eigen keuken, badkamer en buitenruimte.

- Inkomensrichtlijnen -
• Om in aanmerking te komen voor deze woning is het goed te weten dat we hiervoor een inkomensrichtlijn hanteren:
• Voor deze sociale sector appartementen hanteren wij “het passend toewijzen” vanuit de overheid. Wij toetsen het inkomen op basis van de definitieve aanslag van de Belastingdienst.

- Wilt u in aanmerking komen voor deze woning? -
Bent u enthousiast geworden over deze woning? Meld u dan online aan als woningzoekende op vanderlinden.nl/woning-huren

Alle informatie met betrekking tot de woning is met zorg samengesteld. Deze is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Plattegrond

Interesse in Albert Schweitzerlaan 37?

De huurwoning aan Albert Schweitzerlaan 37 in Epe is per direct beschikbaar. Heb je interesse in deze woning maak dan nu een vrijblijvende afspraak met ons.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten