menu
Home » Woning huren » Albert Schweitzerlaan 151

Albert Schweitzerlaan 151 - Epe

Per direct beschikbaar voor senioren (55 jaar of ouder), een drie kamer appartement, gelegen in het complex "De Bekenborgh" aan de Albert Schweitzerlaan te Epe! Het complex ligt centraal met alledaagse Lees meer
TE HUUR

€ 816 p/m

 • Type
  Appartement
 • Servicekosten
  € 165.00
 • Gebruiksoppervlakte
  67 m²
 • Woonoppervlakte
  67 m²
 • Status
  Verhuurd per maand
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

Per direct beschikbaar voor senioren (55 jaar of ouder), een drie kamer appartement, gelegen in het complex "De Bekenborgh" aan de Albert Schweitzerlaan te Epe!

Het complex ligt centraal met alledaagse voorzieningen in de nabijheid. De Bekenborgh bestaat uit zowel sociale als vrije sector appartementen verdeeld over drie verdiepingen. Het complex heeft een gezamenlijke overdekte fietsenberging en recreatieruimte. Door de brede doorgangen en liften is het complex rolstoel toegankelijk. Naast de lift is elke verdieping ook via het trappenhuis bereikbaar.

Albert Schweitzerlaan 151 is een drie kamer appartement welke gelegen is op de eerste etage. Wanneer u de voordeur opent stapt u de hal in, deze biedt u toegang tot de badkamer, hobbykamer en woonkamer. De woonkamer heeft een open keuken met aansluitend de berging met wasmachine aansluiting. Aansluitend aan de woonkamer bevindt zich ook een ruime slaapkamer.

Dit senioren appartement is een sociale huurwoning, daarom dienen wij het passend toewijzen vanuit de overheid te hanteren. Om in aanmerking te kunnen komen dient het huishoudinkomen bij een éénpersoonshuishouden tussen de € 23.725 en de € 40.024 te zijn en voor een tweepersoonshuishouden tussen de € 32.075 en de € 40.024 te zijn.

Wij zien graag uw complete aanvraag tegemoet!

*Let op: de getoonde foto's zijn ter impressie en hoeven niet specifiek van dit appartement te zijn.*

Ja, ik heb interesse in Albert Schweitzerlaan 151

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten