menu
Home » Woning huren » Albert Schweitzerlaan 127

Albert Schweitzerlaan 127 - Epe

Per direct beschikbaar voor senioren (55 jaar of ouder), een drie kamer appartement, gelegen in het complex "De Bekenborgh" aan de Albert Schweitzerlaan te Epe! Het complex ligt centraal met alledaagse Lees meer
TE HUUR

€ 721 p/m

 • Type
  Appartement
 • Servicekosten
  € 175.00
 • Gebruiksoppervlakte
  56 m²
 • Woonoppervlakte
  56 m²
 • Status
  Beschikbaar
FAQBezichtigenInschrijven Terug naar resultaten

Dit betreft een woning alleen voor senioren. Lees in de woningtekst hieronder de specifieke voorwaarden met betrekking tot inkomen en leeftijd

Over de woning

Per direct beschikbaar voor senioren (55 jaar of ouder), een drie kamer appartement, gelegen in het complex "De Bekenborgh" aan de Albert Schweitzerlaan te Epe!

Het complex ligt centraal met alledaagse voorzieningen in de nabijheid. De Bekenborgh bestaat uit zowel sociale als vrije sector appartementen verdeeld over drie verdiepingen. Het complex heeft een gezamenlijke overdekte fietsenberging en recreatieruimte. Door de brede doorgangen en liften is het complex rolstoel toegankelijk. Naast de lift is elke verdieping ook via het trappenhuis bereikbaar.

Albert Schweitzerlaan 127 is een drie kamer appartement welke gelegen is op de begane grond. Wanneer u de voordeur opent stapt u de hal in, deze biedt u toegang tot de badkamer, hobbykamer en woonkamer. De woonkamer heeft een open keuken met aansluitend de berging met wasmachine aansluiting. Aansluitend aan de woonkamer bevindt zich ook een ruime slaapkamer.

Dit senioren appartement is een sociale huurwoning, daarom dienen wij het passend toewijzen vanuit de overheid te hanteren. Om in aanmerking te kunnen komen dient het huishoudinkomen bij een éénpersoonshuishouden tussen de € 24.075 en de € 40.765 te zijn en voor een tweepersoonshuishouden tussen de € 32.550 en de € 45.014 te zijn. (prijspeil 2022)

Wij zien graag uw complete aanvraag tegemoet!

Alle informatie met betrekking tot de woning is met zorg samengesteld. Deze is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Plattegrond

Interesse in Albert Schweitzerlaan 127?

De huurwoning aan Albert Schweitzerlaan 127 in Epe is per direct beschikbaar. Heb je interesse in deze woning maak dan nu een vrijblijvende afspraak met ons.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten