menu
Home » Woning huren » Albert Schweitzerlaan 115

Albert Schweitzerlaan 115 - Epe

Per direct beschikbaar voor senioren (55 jaar of ouders), een drie kamer appartement, gelegen in het complex "De Bekenborgh" aan de Albert Schweitzerlaan te Epe! Het complex ligt centraal met alledaagse Lees meer
TE HUUR

€ 696 p/m

  • Type
    Woonhuis
  • Servicekosten
    € 154.00
  • Status
    Onder optie
FAQBezichtigenInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

Per direct beschikbaar voor senioren (55 jaar of ouders), een drie kamer appartement, gelegen in het complex "De Bekenborgh" aan de Albert Schweitzerlaan te Epe!

Het complex ligt centraal met alledaagse voorzieningen in de nabijheid. De Bekenborgh bestaat uit zowel sociale als vrije sector appartementen verdeeld over drie verdiepingen. Het complex heeft een gezamenlijke overdekte fietsenberging en recreatieruimte. Door de brede doorgangen en liften is het complex rolstoel toegankelijk. Naast de lift is elke verdieping ook via het trappenhuis bereikbaar.

Albert Schweitzerlaan 115 is een twee kamer hoekappartement welke gelegen is op de begane grond. Met uitzicht op de "binnentuin" richting de Hoge Kamp, kan er vanaf het terras genoten worden van een kop koffie in de ochtendzon en de groene natuur. Wanneer u de voordeur opent stapt u de hal in, deze biedt u toegang tot de badkamer, hobbykamer en woonkamer. De woonkamer heeft een open keuken met aansluitend de berging met wasmachine aansluiting. Aansluitend aan de woonkamer bevindt zich ook een ruime slaapkamer.

Dit senioren appartement is een sociale huurwoning, daarom dienen wij het passend toewijzen vanuit de overheid te hanteren. Om in aanmerking te kunnen komen dient het huishoudinkomen bij een éénpersoonshuishouden tussen de € 23.725 en de € 40.024 te zijn en voor een tweepersoonshuishouden tussen de € 32.075 en de € 40.024 te zijn.

Plattegrond

Ja, ik heb interesse in Albert Schweitzerlaan 115

Er is een wachttijd voor deze woning. Wil je weten wat de gemiddelde wachttijd is neem dan contact op met een van onze medewerkers. Je kunt je hieronder inschrijven, we matchen dan dagelijks ons aanbod met je zoekprofiel en informeren je als deze woning of als er vergelijkbaare woningen beschikbaar komen. Dit is gratis en vrijblijvend.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten