menu
Home » Woning huren » Achter de Hoven

Achter de Hoven - Zwolle

Dit gezellige woongebouw is gelegen in de geliefde wijk Assendorp. Heeft u belangstelling? Er zijn regelmatig appartementen vrij. Deze huurappartementen zijn speciaal ontwikkeld voor senioren die kiezen Lees meer
TE HUUR

€ 454 - € 586

  • Aantal huurwoningen
    47
  • Status
    Beschikbaar
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

Dit gezellige woongebouw is gelegen in de geliefde wijk Assendorp. Heeft u belangstelling? Er zijn regelmatig appartementen vrij.

Deze huurappartementen zijn speciaal ontwikkeld voor senioren die kiezen voor comfortabel zelfstandig wonen. Verschillende type appartementen in het seniorencomplex Achter de Hoven in Zwolle. In dit complex zijn 47 appartementen aanwezig met variërende oppervlakten.

Achter de Hoven biedt vijf verschillende woningtypes, waarvan de meeste appartementen zijn voorzien van 1 slaapkamer. Een enkeling heeft 2 slaapkamers. Het complex bestaat uit vier woonlagen.

Indien u interesse heeft dan kunt u zich uiteraard kosteloos inschrijven voor deze appartementen.

1 beschikbare woningen
Achter de Hoven 2-kamer appartement

Achter de Hoven 50 - Zwolle€ 482 per maand

Plattegrond

Interesse in Achter de Hoven?

De huurwoning aan Achter de Hoven in Zwolle is per direct beschikbaar. Heb je interesse in deze woning maak dan nu een vrijblijvende afspraak met ons.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten