menu
Home » Woning huren » Achter de Hoven 92

Achter de Hoven 92 - Zwolle

Huis Assendorp is een thuis voor mensen die een dagje ouder worden, maar ook midden in het leven staan en met enthousiasme samen met anderen dingen ondernemen. Assendorperdijk & Achter de Hoven De woningen Lees meer
TE HUUR

€ 707 p/m

 • Type
  Appartement
 • Servicekosten
  € 125.00
 • Gebruiksoppervlakte
  54 m²
 • Woonoppervlakte
  54 m²
 • Status
  Onder optie
FAQBezichtigenInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

Huis Assendorp is een thuis voor mensen die een dagje ouder worden, maar ook midden in het leven staan en met enthousiasme samen met anderen dingen ondernemen.

Assendorperdijk & Achter de Hoven
De woningen zijn van alle gemakken voorzien. Met een eigen slaapkamer, woonkamer met open keuken, een aparte badkamer en in sommige gevallen nog een extra kamer en/of buitenruimte. De appartementen zijn lekker compact, overzichtelijk, en bovendien buitengewoon betaalbaar!

Voor oud en jong
Huis Assendorp is een thuis voor zelfstandig wonende ouderen, ouderen met en zonder behoefte aan zorg, maar ook voor een aantal studenten. Deze mix zorgt voor evenwicht en diversiteit binnen de bewoners van Huis Assendorp. Huis Assendorp is dan ook méér dan een woongebouw. Het is een wijkje in het klein waar iedereen van harte welkom is!

Achter de Hoven 92
- ruim 2-kamer appartement (één slaapkamer)
- gelegen op de 2e verdieping
- met eigen balkon

Heeft u belangstelling? Bent u 55 jaar of ouder of student? En heeft u binding met de wijk Assendorp? Dan zien wij uw volledige inschrijving graag tegemoet! Graag benadrukken wij dat er na inschrijving wellicht een toewijzingsgesprek plaatsvindt en er tevens wordt gekeken naar het actuele inkomen van de kandidaat huurder.

Let op: de foto's en plattegrond zijn ter indicatie, hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Plattegrond

Ja, ik heb interesse in Achter de Hoven 92

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten