menu
Home » Woning huren » 3-kamer appartementen

3-kamer appartementen - De Drift en Voorste Wei - Harderwijk

Praktische appartementen in een gezellig woongebouw met veel voorzieningen op de locatie. U woont zelfstandig met alle zorgvoorzieningen binnen handbereik. Via de binnenplaats heeft u direct toegang Lees meer
TE HUUR

€ 417 - € 808

  • Aantal huurwoningen
    12
  • Status
    Verhuurd (belangstellendenlijst)
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over dit woningtype

Praktische appartementen in een gezellig woongebouw met veel voorzieningen op de locatie.

U woont zelfstandig met alle zorgvoorzieningen binnen handbereik. Via de binnenplaats heeft u direct toegang tot het gebouw Weideheem waar u gebruik kunt maken van de faciliteiten welke Stichting Zorggroep Noordwest-Veluwe u biedt. Deze faciliteiten zijn onder andere het gezellige Grandcafé Weideheem, de bibliotheek, de kapsalon, de pedicure en de winkel.

De Drift en Voorste Wei beschikken samen over in totaal 106 appartementen. De appartementen aan de Drift hebben meestal 1 slaapkamer, een enkeling beschikt over 2 slaapkamers. De appartementen aan de Voorste Wei beschikken over 2 slaapkamers.

De appartementen zijn gelegen in Harderwijk, in het zuidelijke gedeelte, nabij de A28. Met de bus en auto bent u binnen enkele minuten in het historische stadscentrum. De bushalte is voor de appartementen gelegen, aan de Voorste Wei.

Interesse in 3-kamer appartementen?

Klik hierboven op een woning om direct op een woning te reageren of schrijf je in als woningzoeker middels onderstaande knop.

Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten