menu
Home » Woning huren » 3-kamer appartement

3-kamer appartement - Cruquius 2.2C (co-living) - Amsterdam

Stel je zoekt een huurwoning in Amsterdam, maar alleen kun je de huur niet opbrengen. Of misschien vind je het wel ongezellig om in je eentje te wonen. Zou het dan niet leuk én handig zijn om samen met Lees meer
TE HUUR

€ 1590 - € 1590

  • Aantal huurwoningen
    18
  • Status
    Verhuurd (belangstellendenlijst)
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over dit woningtype

Stel je zoekt een huurwoning in Amsterdam, maar alleen kun je de huur niet opbrengen. Of misschien vind je het wel ongezellig om in je eentje te wonen. Zou het dan niet leuk én handig zijn om samen met een vriend, vriendin, collega of familielid een appartement te huren? Het kan door het Co-living concept in Cruquius 2.2C Noord!

De appartementen zijn slim ingedeeld. Er zijn twee slaapkamers die allebei een badkamer en suite hebben. De woonkamer met open keuken deel je. Kies je voor een Co- living appartement, dan sluit je samen 1 huurcontract af. Overigens kun je deze appartementen natuurlijk ook huren als je alleen wilt wonen of een stel vormt. Alle appartementen worden verhuurd met gloednieuwe vloer, luxe badkamers en een keuken voorzien van afzuigkap, combimagnetron, vaatwasser, koelkast, inductiekookplaat en natuurstenen werkblad.

Wonen in het levendige hart van Cruquius
Je vindt Cruquius 2.2C op het voormalig Sigma terrein. Een superleuke locatie. De industriële Sigma-verffabriek en Huisje Insulinde met het pompengebouw en het ketelhuis vormen samen het levendige hart van Cruquius. In de gebouwen komen conceptstores en voor de deur zie je allerlei gezellige terrasjes. Zit jij straks op één van de balkons met zicht op de natuurspeelplaats?

Oud en nieuw vinden elkaar
Cruquius 2.2C vind je bij het haventje en de sluis en aan de kant van de Indische buurt en het Flevopark. Als je hier straks rondloopt, zie je het industriële verleden van Sigma terug. De architectuur van het gebouw past mooi bij de monumentale panden. Cruquius 2.2C heeft een vriendelijk, stoere uitstraling. Via de grote, staande ramen kijk je mooi uit op de omgeving en schijnt het licht prachtig binnen.

Woningaanbod
Het gebouw bestaat uit 6 woonlagen, waarover de 18 appartementen verdeeld zijn. Op de begane heeft iedereen een eigen berging en er is een gezamenlijke fietsenstalling. Op iedere verdieping komen 3 appartementen. Lijkt het je wat om hier te wonen? Dan heb je de keuze uit 3 woningtypen. Er zijn twee hoekappartementen en 1 tussenappartement. Iedereen heeft een balkon met gunstige zonligging. Geniet na een lange werkdag nog even van de avondzon.

Interesse in 3-kamer appartement?

Klik hierboven op een woning om direct op een woning te reageren of schrijf je in als woningzoeker middels onderstaande knop.

Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten