menu
Home » Woning huren » 263901 Walburcht

263901 Walburcht - Kampen

Zelfstandig wonen in het historische centrum van Kampen, kan in dit mooie karakteristieke complex aan gracht. Door de centrale ligging zijn de alledaagse faciliteiten op loopafstand. Er zijn 12 senioren Lees meer
TE HUUR

Op aanvraag

  • Aantal huurwoningen
    12
  • Status
    Verhuurd (belangstellendenlijst)
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

Zelfstandig wonen in het historische centrum van Kampen, kan in dit mooie karakteristieke complex aan gracht. Door de centrale ligging zijn de alledaagse faciliteiten op loopafstand.

Er zijn 12 senioren appartementen gesitueerd in de Walburcht, het complex telt drie verdiepingen. Op de begane grond bevinden zich twee appartementen, op de eerste en tweede verdieping bevinden zich vier appartementen en op de derde verdieping nog twee appartementen.

In het complex zijn 5 type appartementen welke qua grootte van elkaar verschillen. U vind de verschillen in de plattegronden. Alle appartementen hebben een buitenruimte. De minimale leeftijdseis is 55 jaar en ouder. Daarnaast hanteren wij het passend toewijzen vanuit de overheid, aangezien dit sociale sector betreft.

Wilt u in aanmerking komen voor een huurappartement in dit kleinschalige complex? Dan zien wij graag uw complete aanvraag tegemoet!

Plattegrond

Ja, ik heb interesse in 263901 Walburcht

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten