menu
Home » Woning huren » 263901 Walburcht

263901 Walburcht - Kampen

Zelfstandig wonen in het historische centrum van Kampen, kan in dit mooie karakteristieke complex aan gracht. Door de centrale ligging zijn de alledaagse faciliteiten op loopafstand. Er zijn 12 senioren Lees meer
TE HUUR

Op aanvraag

  • Aantal huurwoningen
    12
  • Status
    Verhuurd (belangstellendenlijst)
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

Zelfstandig wonen in het historische centrum van Kampen, kan in dit mooie karakteristieke complex aan gracht. Door de centrale ligging zijn de alledaagse faciliteiten op loopafstand.

Er zijn 12 senioren appartementen gesitueerd in de Walburcht, het complex telt drie verdiepingen. Op de begane grond bevinden zich twee appartementen, op de eerste en tweede verdieping bevinden zich vier appartementen en op de derde verdieping nog twee appartementen.

In het complex zijn 5 type appartementen welke qua grootte van elkaar verschillen. U vind de verschillen in de plattegronden. Alle appartementen hebben een buitenruimte. De minimale leeftijdseis is 55 jaar en ouder. Daarnaast hanteren wij het passend toewijzen vanuit de overheid, aangezien dit sociale sector betreft.

Wilt u in aanmerking komen voor een huurappartement in dit kleinschalige complex? Dan zien wij graag uw complete aanvraag tegemoet!

Plattegrond

Ja, ik heb interesse in 263901 Walburcht

Er is een wachttijd voor deze woning. Wil je weten wat de gemiddelde wachttijd is neem dan contact op met een van onze medewerkers. Je kunt je hieronder inschrijven, we matchen dan dagelijks ons aanbod met je zoekprofiel en informeren je als deze woning of als er vergelijkbaare woningen beschikbaar komen. Dit is gratis en vrijblijvend.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten