menu
Home » Woning huren » 2-kamer appartement Paradijsplein Oostpoort

2-kamer appartement Paradijsplein Oostpoort - Oostpoort - Amsterdam

Er zijn nog enkele appartementen te huur in dit prachtige nieuwbouwcomplex 55+. In totaal zijn er 74 appartementen gerealiseerd in de vrije sector. Het project is gelegen in de levendige wijk Oostpoort, Lees meer
TE HUUR

€ 759 - € 922

  • Aantal huurwoningen
    40
  • Status
    Verhuurd (belangstellendenlijst)
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over dit woningtype

Er zijn nog enkele appartementen te huur in dit prachtige nieuwbouwcomplex 55+.

In totaal zijn er 74 appartementen gerealiseerd in de vrije sector. Het project is gelegen in de levendige wijk Oostpoort, een nieuwe woonwijk met veel voorzieningen dichtbij.

In Amsterdam-Oost is op het voormalige terrein van de Oostergasfabriek aan de Linnaeusstraat/Polderweg een nieuw woon- en winkelgebied ontwikkeld. ‘Oostpoort’ biedt nieuwe, comfortabele woningen en een goed aanbod van winkels, scholen, horeca, sport en cultuur in de directe omgeving. Verder zal het gebied een autoluw woongebied worden welk helemaal afgestemd is op de voetganger en fietser.

De appartementen
De nieuwbouw Blok 13 bestaat uit twee gebouwen met zes woonlagen in een U-vorm rond een binnentuin;
- ‘Paradijsplein Oostpoort’ met ingangen aan het Paradijsplein en het Dulcie Septemberpad biedt 74 vrije sector huurwoningen.
- ‘Amstelring Oostpoort’ met een eigen ingang aan het Polderplein is verhuurd aan Amstelring. In dit deel van het appartementengebouw komen onder andere woningen en voorzieningen voor mensen die (intensieve) zorg nodig hebben.
- De woonoppervlaktes van de vrije sector appartementen variëren van 47 m2 tot en met 141 m2. Alle appartementen hebben een eigen buitenruimte.


Huurprijsinformatie
Oostpoort biedt appartementen met een huurprijs boven de huurtoeslaggrens. Naast de kale huurprijs betaalt u ook een maandelijkse voorschot voor de gemeenschappelijke diensten.

Heeft u belangstelling? Neem dan contact met ons op! Wij informeren u graag.

Plattegrond

Interesse in 2-kamer appartement Paradijsplein Oostpoort?

Klik hierboven op een woning om direct op een woning te reageren of schrijf je in als woningzoeker middels onderstaande knop.

Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten