menu
Home » Woning huren » 2-kamer appartement

2-kamer appartement - Poortdijk - IJsselstein

Woon jij binnenkort aan de Poortdijk in IJsselstein? In Poortdijk huur je een duurzaam 2- of 3-kamerappartement. Utrecht ligt praktisch om de hoek, maar hier ervaar je de rust en charme van het historische Lees meer
TE HUUR

€ 965 - € 1175

  • Aantal huurwoningen
    31
  • Status
    Verhuurd (belangstellendenlijst)
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over dit woningtype

Woon jij binnenkort aan de Poortdijk in IJsselstein?

In Poortdijk huur je een duurzaam 2- of 3-kamerappartement. Utrecht ligt praktisch om de hoek, maar hier ervaar je de rust en charme van het historische IJsselstein.

- Appartementen -

Huur een appartement van 50 m2 tot 80 m2 en ervaar hoe fijn modern wonen kan zijn. In de woning valt de kwaliteit van de keuken meteen op. De mooie afwerking zorgt voor een frisse uitstraling, maar ook voor wooncomfort. Bij het appartement hoort een eigen inpandige berging en in de meeste gevallen een terras, balkon, dakterras of Frans balkon. Zo komen binnen en buiten mooi samen, dit gevoel zal worden versterkt door een weelderig aangelegde binnentuin.

- Duurzaamheid -

Met 300 zonnepanelen op het dak is Poortdijk misschien wel de duurzaamste plek van IJsselstein. Maar we gaan nog net iets verder: duurzame deelvoorzieningen maken jouw leven zorgeloos en ongecompliceerd. Twee elektrische deelauto’s en e-bikes zorgen ervoor dat jij hier prima zonder auto kunt wonen en op de meest milieubewuste manier je bestemming bereikt.

- Locatie -

Poortdijk vind je op de locatie van de voormalige Jan van de Wijngaard school, op de kruising van de Julianalaan en de Poortdijk. Je woont hier vlak tegen het historische centrum van IJsselstein aan, een stad die al in 1310 haar stadsrechten kreeg. Loop je door de straten van het centrum, dan voel je de aanwezigheid van een rijke geschiedenis. De charmante straten, oude gebouwen, bruggetjes en de Stadsgracht zorgen voor een unieke en gezellige sfeer. En wist je al dat het Historisch Stadhuis in opdracht is gebouwd van Willem van Oranje?

Goed om te weten:

- Een huurovereenkomst wordt aangegaan voor minimaal 12 maanden. Korter huren is geen optie. Na 12 maanden is de huurovereenkomst maandelijks opzegbaar met inachtneming van de gestelde opzegtermijn
- Voor het huren geldt er een inkomenseis, neem hiervoor contact met ons op
- Getoonde foto's dienen als voorbeeld en zijn niet van de woning zelf

Unieke bewoners-app:

In samenwerking met een online platform (geschikt voor elke mobiele telefoon) maakt dit gebouw gebruik van een unieke bewoners-app! Dit is een veilige online omgeving waarvoor alleen bewoners van dit gebouw worden uitgenodigd. Via de app leer je snel nieuwe buren kennen, vind je een zoekgeraakt pakketje makkelijk terug, kan je direct service- en reparatieverzoeken melden bij Van der Linden en ontvang je updates over de belangrijkste (onderhouds-)activiteiten in het gebouw.

Aan de inhoud van de advertentieteksten, afbeeldingen en plattegronden is de grootst mogelijke zorg besteed. De gegeven informatie en beelden die zijn gebruikt kunnen op punten afwijken van de werkelijkheid en zijn bedoeld om een impressie te geven van het project en de woningen. Alle informatie is nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Belangstelling? Schrijf u in via www.vanderlinden.nl of neem contact met ons op via 088-5330000

Interesse in 2-kamer appartement?

Klik hierboven op een woning om direct op een woning te reageren of schrijf je in als woningzoeker middels onderstaande knop.

Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten