menu
Home » Woning huren » Havenstaete

Havenstaete - Almere

Nabij het centrum van Almere Haven, op een steenworp van een supermarkt én nabij uitvalswegen richting de snelweg A6 worden 52 appartementen gerealiseerd in het woongebouw Havenstaete. Vrijwel alles staat Lees meer
TE HUUR

va. € 750 p/m

FAQWachtlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

Nabij het centrum van Almere Haven, op een steenworp van een supermarkt én nabij uitvalswegen richting de snelweg A6 worden 52 appartementen gerealiseerd in het woongebouw Havenstaete. Vrijwel alles staat onder optie of is verhuurd.

Het project, gelegen aan de Ambachtsmark wordt zeer duurzaam gebouw. Zo komen er bijvoorbeeld zonnepanelen op het dak, welke ook gekoppeld worden aan een woning. U heeft hier als bewoner dus zelf voordeel van! Het is nu volop in aanbouw en naar verwachting kunt u hier april 2019 gaan wonen.

De appartementen:
Er komen twee verschillende type appartementen, van 70 en 90 m2. Alle appartementen worden voorzien van een ruime living, luxe keuken met inbouwapparatuur, nette badkamer met douche en wastafel, separaat toilet, twee slaapkamers, inpandige berging én een fijn terras of balkon.
Op de begane grond is ook nog eens een eigen berging gelegen. Parkeren kan rondom het gebouw.

Omgeving:
Op stap voor boodschappen? Dat is letterlijk “op stap”, want de auto of het openbaar vervoer heb je hier niet voor nodig. Met enkele stappen bent u bij de supermarkt (Albert Heijn). Toch meer diverse winkels nodig? Dan het centrum van Almere Haven nabij. De kenners van Almere Haven hoeven we niet te overtuigen van de gezelligheid van het centrum. Vooral de havenkom is altijd levendig met fijne restaurants en cafés. En op de fiets is dit prima bereikbaar vanaf Havenstaete.

Interesse in Havenstaete?

De nieuwbouw huurwoningen aan Havenstaete in Almere zijn binnenkort beschikbaar. Heb je interesse in deze woningen schrijf je dan nu in.

Ja, ik heb interesse (eye) Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten