menu

Huis kopen Haarlem

Gratis adviesgesprek

Naam

Telefoonnummer

023 22 00 002


Wat is mijn huis
waard?
Direct berekenen

"Makelaar Michiel heeft mij super geholpen. Hij is altijd goed bereikbaar en zeer vriendelijk. De lijntjes zijn kort, hij is zeer deskundig en komt zijn afspraken na. We zouden deze makelaar altijd aanraden!"
Koper Lange Annastraat 33, Haarlem

Ervaringen van onze huizenkopers »

 • Kopers in Haarlem beoordelen ons met een 10
 • Woningen bezichtigen voordat ze op Funda staan
 • Ook avond- en zaterdagbezichtigingen

 

 • »
 • Huis kopen Haarlem

Woning kopen met aankoopmakelaar Van der Linden Haarlem

Het team van Makelaardij Van der Linden Haarlem bestaat uit makelaars Bas Reimink en Alfred Luttjeboer. Zij wonen beide in de regio en zijn zeer bekend in Haarlem. Ze kunnen je dan ook alles vertellen over de wwonomgeving. Maak kennis met ons team tijdens een vrijblijvend adviesgesprek en loop eens binnen in ons kantoor aan het Houtplein.

Een vrijblijvend adviesgesprek

Vraag een adviesgesprek aan met een van onze makelaars in Haarlem en maak vrijblijvend kennis met onze persoonlijke en betrokken makelaars. Wij staan niet alleen doordeweeks, van 09:00 tot 17:30 uur voor je klaar, maar ook in de avonduren en op zaterdag kun je ons gerust een Whatsappberichtje sturen of even bellen.

Afspraak maken 023 22 00 002

Actueel woningaanbod Haarlem

Ons actuele woningaanbod vind je op de onderstaande Google Maps-kaart. Wil je gericht zoeken naar een bepaald type woning in ons aanbod?
Gebruik dan de onderstaande zoekvelden.

Ik zoekPlaats

Prijs vanaf

Prijs tot
Plaats

Prijs per maand vanaf

Prijs per maand tot
Plaats

Soort ruimte

Laat het aankoopproces uit handen nemen

Schakel aankoopmakelaar Van der Linden in en je bent verzekerd van een sterke positie in het aankoopproces op de krappe Haarlemse woningmarkt. Dankzij ons uitgebreide netwerk zijn we als eerste op de hoogte van nieuw woningaanbod, in veel gevallen zelfs voordat de woningen op Funda staan. En dat niet alleen in Haarlem, maar ook in omliggende plaatsen zoals Heemstede, Overveen en Santpoort.

Afspraak maken 023 22 00 002

 

Sterke onderhandelingspositie

Onze aankoopmakelaar in Haarlem geeft je een sterke onderhandelingspositie dankzij de jarenlange ervaring van het team en het netwerk dat we binnen Haarlem hebben opgebouwd. Je wordt op professionele en persoonlijke wijze begeleid, waarbij we ook ’s avonds en op zaterdag bereikbaar zijn. We nemen het aankooptraject uit handen en we helpen je om je huis tegen een reële prijs te kopen.  

Nieuwe woningen in Haarlem direct bezichtigen

Met onze makelaar ben je als eerste op de hoogte van nieuw woningaanbod, zoals dat mooie appartement in het centrum, die vrijstaande woning in Haarlem Noord, het klassieke huis aan het Kleverpark of een landelijke woning in Schalkwijk of Heemstede. Dankzij ons netwerk zijn we doorgaans op de hoogte van nieuwe koophuizen voordat ze op Funda staan. Dit geeft je de kans om als een van de eersten te bezichtigen en een vroege kans op een bieding.

Aankoopmakelaars van Van der Linden Haarlem

Het team van Makelaardij Van der Linden Haarlem bestaat uit makelaars Bas Reimink en Alfred Luttjeboer. Zij wonen beide in de regio en zijn zeer bekend in Haarlem. Ze kunnen je dan ook alles vertellen over de wwonomgeving. Maak kennis met ons team tijdens een vrijblijvend adviesgesprek en loop eens binnen in ons kantoor aan het Houtplein.

Een vrijblijvend adviesgesprek

Vraag een adviesgesprek aan met een van onze makelaars en maak vrijblijvend kennis met onze persoonlijke en betrokken makelaars. Wij staan niet alleen doordeweeks, van 09:00 tot 17:30 uur voor je klaar, maar ook in de avonduren en op zaterdag kun je ons gerust een Whatsappberichtje sturen of even bellen.

Afspraak maken 023 22 00 002

 

Volledig ontzorgd met onze aankoopbegeleiding

Een huis kopen via Makelaardij Van der Linden garandeert je:

 • Makelaars met veel kennis van de huizenmarkt in en rondom Haarlem
 • Een selectie van woningen die voldoen aan je wensen en passen binnen je financiële mogelijkheden
 • Optimale inzet van een groot netwerk, zodat je als eerste op de hoogte bent van nieuw woningaanbod
 • Een kritische bouwkundige inspectie en een eerlijk advies over de bouwkundige keuring
 • Een realistische waardebepaling van het huis en een strategische aankoopstrategie
 • Makelaars met veel onderhandelingservaring op de krappe Haarlemse huizenmarkt
 • Grondige controle van alle juridische documenten en begeleiding bij de afhandeling van de koopakte

Ontmoet onze medewerkers

Bas Reimink, Commercieel directeur

'Elke dag met een prachtig team van collega's gezamenlijk onze opdrachtgevers meer dan tevreden stellen, geeft mij een geweldige voldoening. Onze filosofie is om samen te werken en met passie met je werk bezig te zijn. Ik ben ervan overtuigd dat je dat enthousiasme uitstraalt op je klanten.'

Alfred Luttjeboer, kandidaat register makelaar/taxateur

Met heel veel plezier woon en werk ik in onze mooie stad. Niet alleen de grote variatie in mensen en nationaliteiten spreekt me aan. Ook de diversiteit in woningen, van monumentaal tot splinternieuw en hypermodern. Helemaal mooi is dan de combinatie van zowel mensen als woningen in mijn werk. Voor mijn baan bij Van der Linden werkte ik bij Funda. Naast de vakinhoudelijke kennis als makelaar, heb ik zodoende ook veel commerciële bagage die ik als toegevoegde waarde aan onze opdrachtgevers kan meegeven.

Donja Smitshuijzen, commerciële binnendienst

‘Mijn interesse in huizen en gebouwen was er van jongs af aan al. Mijn werk ligt al jarenlang in de makelaardij en het notariaat. Het is leuk en afwisselend om een centrale rol te hebben in het ver- en aankoopproces van A tot Z. Niet alleen door het fijne team waarin ik werk, maar ook de mooie contacten die ik dagelijks met klanten heb, maakt dat ik veel plezier en motivatie uit mijn werk haal. Graag wil ik me in de toekomst nog verder verdiepen in de juridische en bouwtechnische aspecten van de makelaardij. Nog ambities genoeg!’

Woning kopen in Haarlem?

Wil je direct jouw woonsituatie bespreken met een van onze makelaars? Neem dan contact op door te bellen naar 023 22 00 002 of via info.haarlem@vanderlinden.nl.

Afspraak maken 023 22 00 002

 

Contactgegevens


Makelaardij Van der Linden Haarlem

Houtplein 24, 2012 DH Haarlem
(023) 22 00 002
info.haarlem@vanderlinden.nl

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag 9.00 - 17.30 uur
's avonds op afspraak
zaterdag op afspraak 

Ervaringen van huizenverkopers in Haarlem

Wij vinden het fijn als klanten hun verkoopervaringen met ons delen; hierdoor kunnen wij onze dienstverlening voortdurend blijven verbeteren. Lees hieronder de ervaringen van huizenverkopers in Haarlem die via Funda hun mening hebben gegeven over Makelaardij Van der Linden Haarlem.