menu

Huis kopen Amsterdam

Gratis adviesgesprek

Naam

Telefoonnummer

020 5 712 712


Wat is mijn huis
waard?
Direct berekenen
"Een hele prettige makelaar, vertoont eigen initiatief, geeft goede adviezen en is deskundig. Niks op aan te merken eigenlijk. Volgende keer zou ik weer contact met hen opnemen."
Koper Luzacstraat 9 II, Amsterdam

Beoordelingen van onze huizenkopers »

 • Koopwoningen bezichtigen voordat ze op Funda staan
 • Laagst mogelijke aankoopprijs van je woning
 • Volledige begeleiding bij het aankoopproces

 

 • »
 • Huis kopen Amsterdam

Een woning kopen via Makelaardij Van der Linden Amsterdam

In de Amsterdamse woningmarkt anno 2018 concurreren kopers elkaar de markt uit, waardoor huizen vrijwel altijd boven de vraagprijs gekocht worden. Laat je belangen daarom behartigen door een ervaren aankoopmakelaar met kennis van de lokale markt. In veel gevallen weten wij bijvoorbeeld een bezichtiging te plannen voordat de woning op Funda staat. Dat geeft je voordelen in het aankoopproces, zoals een eerdere biedingskans. 

Laat u begeleiden in het aankoopproces en profiteer van

 • De snelste informatie over nieuwe koopwoningen in Amsterdam
 • De mogelijkheid om te bezichtigen voordat het huis op Funda staat
 • Professionele en persoonlijke begeleiding
 • Aankoopmakelaars aangesloten bij de NVM en MVA

 

Afspraak maken 020 5 712 712

Onze aankoopmakelaars

Het team van aankoopmakelaars van Makelaardij Van der Linden Amsterdam bestaat uit diverse Register- en kandidaat Register makelaars met veel ervaring op de Amsterdamse huizenmarkt. In de afgelopen jaren hebben we een groot netwerk opgebouwd, waardoor we in elke wijk of elk stadsdeel de fijnste woonlocaties voor je weten te vinden: van Amsterdam Noord tot Amsterdam Zuid en van Amsterdam Oost tot de Rivierenbuurt.

Actueel woningaanbod Amsterdam

Ons actuele woningaanbod vind je op de onderstaande Google Maps-kaart. Wil je gericht zoeken naar een bepaald type woning in ons aanbod?
Gebruik dan de onderstaande zoekvelden.

Ik zoekPlaats

Prijs vanaf

Prijs tot
Plaats

Prijs per maand vanaf

Prijs per maand tot
Plaats

Soort ruimte

Huis kopen in Amsterdam? Lees onze tips

1. Weet wat je wil en stel een specifiek zoekprofiel op

In Amsterdam ben je vaak een van de velen die biedt op die een koopwoning. De concurrentie is enorm en de huizen worden voor tienduizenden euro’s boven de vraagprijs verkocht. Daarom is het belangrijk om je zoektocht naar een nieuwe woning te specificeren en al je wensen voor jezelf uit te werken. Kortom, stel een specifiek zoekprofiel op en kijk dan naar een stadsdeel zoals Amsterdam-Noord of -Oost.

2. Wees bewust van de status van de huidige woningmarkt

Het is belangrijk om je ervan bewust te zijn dat de huidige woningmarkt in Amsterdam enorm krap is. Daarom adviseren we je om je niet onder druk te laten zetten en je tijd te nemen om een weloverwogen beslissing te nemen. Evenwel moet je snel kunnen handelen wanneer je droomwoning op je pad komt, dus zorg ervoor dat je vooraf weet wat je (financiële) mogelijkheden zijn.

3. Overweeg aangrenzende plaatsen, een kluswoning en roerende goederen

Iedereen wenst een perfecte woning in het centrum, in Amsterdam Zuid of Oud-west, maar de realiteit is dat dit niet altijd mogelijk is. Overweeg daarom ook koopwoningen in aangrenzende plaatsen, zoals Amstelveen, Duivendrecht of Diemen. Daarnaast kan kiezen voor goedkopere woning waar wat meer aan opgeknapt moet worden ook lonen om sneller een huis te vinden. Tot slot willen verkopers roerende goederen in sommige gevallen graag mee verkopen, dus het kan raadzaam zijn om dat ook in overweging te nemen.

Woning bezichtigen voordat het op Funda staat

Met onze kennis van en contacten op de woningmarkt in Amsterdam brengen we onze huizenzoekers direct op de hoogte van de nieuwste koopwoningen. Daardoor kunt u via ons in veel gevallen een woning bezichtigen, voordat deze op Funda staat. 

Professionele en persoonlijke aankoopbegeleiding

Tijdens het aankoopproces nemen we je graag alles uit handen. We zorgen bijvoorbeeld voor:

 • een kritische inspectie van de staat van het huis, waarbij onder andere de bouwkundige staat wordt beoordeeld en je advies krijgt over de bouwkundige keuring.
 • een realistische waardebepaling van het huis, zodat je het voor de scherpst mogelijke prijs koopt.
 • een effectieve aankoopstrategie die we in overleg met jou finetunen.
 • expertise en ervaring met onderhandelen op de krappe Amsterdamse woningmarkt. 
 • het opstellen van de benodigde juridische documenten, zoals de notariële akte van levering en de afrekening van de notaris.
 • de laatste inspectie van het huis, voordat de overdracht bij de notaris wordt gedaan.

Ontmoet onze medewerkers

Ab van Esseveld, vestigingsmanager

'Ik hou me vooral bezig met de verkoop van voormalige huurwoningen van Rochdale aan huurders, maar ook in de vrije markt. Kopers zijn vaak zo blij dat ze de gelegenheid krijgen om te kopen, echt geweldig om in dat koopproces een belangrijke rol te mogen vervullen. De dynamiek van de Amsterdamse woningmarkt is prettig om in te werken. Dat vergt veel regel- en organiseerwerk binnen de organisatie en dat vind ik nou eenmaal leuk om te doen'

Bas Reimink, Commercieel directeur

'Elke dag met een prachtig team van collega's gezamenlijk onze opdrachtgevers meer dan tevreden stellen, geeft mij een geweldige voldoening. Onze filosofie is om samen te werken en met passie met je werk bezig te zijn. Ik ben ervan overtuigd dat je dat enthousiasme uitstraalt op je klanten.'

Martijn Stegeman, register makelaar / taxateur

'Sinds 2003 werk ik met veel plezier in de makelaardij en in de Amsterdamse woningmarkt ben ik helemaal thuis. Leukste aan mijn vak zijn de vele leuke informele, maar effectieve contacten. Ik word wel omschreven als een energieke, gedreven makelaar. Door onze goede commerciële binnendienst, kan ik als makelaar vooral 'op straat' zijn en dat is ook waar mijn hart en mijn werk ligt. Als het me lukt om de juiste match te maken tussen klant en woning, kan ik tevreden terug kijken op een werkdag. Ik stel mezelf elke dag als doel om het maximale resultaat te halen door de klant voorop te stellen en te adviseren.'

Raymonde de Blaey, beëdigd makelaar/taxateur RMT/RT

Als makelaar in Amsterdam ben je veel onderweg, maar juist de combinatie van werk op kantoor en bezichtigingen maakt dit werk afwisselend en uitdagend. Daarnaast maken het persoonlijke contact en de diversiteit dit werk erg leuk. Ik ben in 2000 begonnen in de makelaardij in Amsterdam en sinds 2006 gecertificeerd als registermakelaar (RMT) en lid van de MVA en NVM. Naast advisering bij de aan- en verkoop van woningen verricht ik ook taxaties. Specifiek voor Amsterdam heb ik mij gespecialiseerd als erfpacht deskundige, zodat ik voor de gemeente Amsterdam, verenigingen van eigenaars en particulieren kan taxeren en adviseren bij onder andere canonherzieningen.

Lotte Elshof, kandidaat register makelaar/taxateur

Wat mijn werk zo leuk maakt, is dat geen dag hetzelfde is. Ik heb contact met allerlei soorten mensen en ik ben veel onderweg in de mooiste stad die er is! Ik houd me voornamelijk bezig met aankoopbegeleiding en verkoop van nieuwbouw. Mijn juridische achtergrond komt hierbij goed van pas.

Alfred Luttjeboer, kandidaat register makelaar/taxateur

Met heel veel plezier woon en werk ik in onze mooie stad. Niet alleen de grote variatie in mensen en nationaliteiten spreekt me aan. Ook de diversiteit in woningen, van monumentaal tot splinternieuw en hypermodern. Helemaal mooi is dan de combinatie van zowel mensen als woningen in mijn werk. Voor mijn baan bij Van der Linden werkte ik bij Funda. Naast de vakinhoudelijke kennis als makelaar, heb ik zodoende ook veel commerciële bagage die ik als toegevoegde waarde aan onze opdrachtgevers kan meegeven.

Chris Romijn, assistent register makelaar/taxateur

Ik heb ervaring in het brede spectrum van de makelaardij, waaronder ook in de bedrijfsmakelaardij. Mijn passie ligt toch echt in de woningmakelaardij. Het geeft veel voldoening om opdrachtgevers in het hele woon/verhuistraject te ontzorgen en altijd focus te houden op het leveren van kwaliteit. Amsterdam is een geweldige stad om te werken. Elke dag anders, verschillende mensen, dynamiek in de markt en geen huis hetzelfde. Dat maakt dat het als veel meer voelt dan werk alleen en ik prijs me gelukkig dat ik dit geweldige beroep elke dag weer mag uitoefenen.

Woning kopen in Amsterdam?

Wil je direct jouw woonsituatie bespreken met een van onze makelaars? Neem dan contact op door te bellen naar 020 5 712 712 of via info.amsterdam@vanderlinden.nl.

Afspraak maken 020 5 712 712

 

Contactgegevens


Makelaardij Van der Linden Amsterdam

Bos en Lommerplein 309, 1055 RW Amsterdam 
Postbus 56670, 1040 AR Amsterdam
(020) 5 712 712
info.amsterdam@vanderlinden.nl

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag 9.00 - 17.30 uur
's avonds op afspraak
zaterdag op afspraak 

Ervaringen van huizenverkopers in Amsterdam

Wij vinden het fijn als klanten hun verkoopervaringen met ons delen; hierdoor kunnen wij onze dienstverlening voortdurend blijven verbeteren. Lees hieronder de ervaringen van huizenverkopers in Amsterdam die via Funda hun mening hebben gegeven over Makelaardij Van der Linden Amsterdam.