menu
Inloggen

Verkoop commercieel vastgoed

Van der Linden Bedrijfsmakelaars adviseert opdrachtgevers bij de verkoop van bedrijfs onroerend goed. De expertise van onze bedrijfsmakelaars zorgt ervoor dat u kunt rekenen op een professionele en persoonlijke behartiging van uw belangen. We inventariseren het bedrijfspand, de winkel, het kantoor(complex), zorgvastgoed of wooncomplex om zo te komen tot een juiste verkoopwaarde en bepalen dan in overleg een marktconforme verkoopprijs.

Begeleiding en advisering in het gehele verkooptraject

We bekijken wie de doelgroep is en hoe we die kunnen bereiken. Op basis hiervan maken we een marketingcampagne. Hier kunnen allerlei verschillende creatieve offline en online media deel van uitmaken, maar ook de meer gangbare vormen als te-koop-borden en brochures. Dit hangt helemaal af van de doelgroep die we willen bereiken om uw commercieel vastgoed te verkopen.
Wij kunnen u begeleiden in het hele traject van opname tot vraagprijsbepaling, bezichtigingen, onderhandelingen tot en met het transport bij de notaris.

Complexmatige transacties

Van der Linden Bedrijfsmakelaars  is gespecialiseerd in complexmatige transacties van vastgoed

Ons werkgebied

We zijn een lokaal en regionaal betrokken bedrijfsmakelaar en werken alleen in de plaatsen waar onze know-how van de markt optimaal is. Dat vinden we van essentieel belang om onze opdrachtgevers het beste advies te kunnen geven. Ons werkgebied is groot Amsterdam en Flevoland.

Maak kennis met onze vestigingen:
- Bedrijfsmakelaar Almere
- Bedrijfsmakelaar Amsterdam
- Bedrijfsmakelaar Lelystad