menu
Inloggen

Verhuur commercieel vastgoed

Voor de verhuur van een bedrijfsobject is een resultaatgerichte en gezonde agressieve en commerciële aanpak essentieel. In het grote aanbod van objecten is ‘opvallen’ een must geworden. Na een opname van uw kantoor- winkel, bedrijfspand en een persoonlijk gesprek met de opdrachtgever bekijken we wat de doelgroep is en waar we die kunnen bereiken.

Resultaatgerichte marketingcampagne onmisbaar om de doelgroep te bereiken

We stellen een plan van aanpak op waar naast professionele fotografie, plattegronden en teksten ook een creatieve marketingcampagne deel van uitmaakt. Dit kan in alle denkbare vormen van een te-huur-bord tot een vermelding op www.fundainbusiness.nl, advertenties in lokale en landelijke bladen tot complete online campagnes die gebruik maken van geavanceerde technieken om een specifieke doelgroep te bereiken. Hiervoor maakt Van der Linden Bedrijfsmakelaars gebruik van de marketingexpertise binnen de Van der Linden Groep en haar contacten met gespecialiseerde bureaus.

Tevreden opdrachtgever grootste belang

Met alles wat we doen houden we het belang van de opdrachtgever voorop:  uw bedrijfspand, kantoor of winkel verhuren onder de beste voorwaarden voor een goede prijs. Voor ons is een tevreden opdrachtgever van groot belang.

Ons werkgebied

We zijn een lokaal en regionaal betrokken bedrijfsmakelaar en werken alleen in de plaatsen waar onze know-how van de markt optimaal is. Dat vinden we van essentieel belang om onze opdrachtgevers het beste advies te kunnen geven. Ons werkgebied is groot Amsterdam en Flevoland.

Maak kennis met onze vestigingen

Bedrijfsmakelaar Almere
Bedrijfsmakelaar Amsterdam
Bedrijfsmakelaar Lelystad