menu
Inloggen

Inhaalslag Voor Zakelijke Vastgoedmarkt

Bert Bergsma: Almeerse zakelijke vastgoedmarkt maakt inhaalslag

In 2016 is Bert gestart als makelaar commercieel vastgoed op ons kantoor in Almere. In deze periode heeft Bert al vele mooie transacties mogen initiëren en begeleiden. Hij is daarmee het gezicht geworden van onze BOG afdeling in Almere.


De markt in commercieel vastgoed in Nederland trekt enorm aan en ondanks dat Almere en eigenlijk geheel Flevoland dit tempo niet kan bijhouden, zijn wij van mening dat er een inhaalslag kan plaatsvinden in de komende jaren.

Er is voldoende potentie aanwezig en dit zal alleen maar toenemen door ontwikkelingen zoals Lelystad Airport en de Floriade. Wij zullen er in elk geval alles aan doen om deze inhaalslag te bewerkstelligen en Almere op de kaart te zetten als een uitstekende vestigingsplaats. Een mooie uitdaging dus om ook in de komende jaren weer mooie en aansprekende transacties te mogen begeleiden. 


Naast het feit dat Bert zelf in Almere woont en zo de markt van dichtbij kan volgen heeft hij ook veel specifieke vastgoedkennis. Sinds 2002 is Bert werkzaam in de vastgoedsector en heeft vanuit verschillende invalshoeken ervaring opgedaan met allerlei soorten commercieel vastgoed. Hij heeft na zijn studie Sociale Geografie aan de RUG in Groningen, de MRE (Master of Real Estate) opleiding aan de Amsterdam School of Real Estate succesvol afgerond.

Mocht u vragen hebben over bedrijfsonroerend goed in Almere of gewoon eens nader willen kennismaken om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen neemt u dan contact op met Bert Bergsma - 06-51440923.

De Kandelaar verkocht (Amsterdam)

Woningstichting Rochdale wilde de Kandelaar verkopen, omdat kerkgebouwen niet (meer) tot de kerntaken behoren. De verkoop heeft plaatsgevonden via een openbare inschrijving. Er zijn meerdere biedingen gedaan, maar het gebouw met een totale oppervlakte van circa 1.953 m² is verkocht aan de grootste huurder in het gebouw, stichting Pentecost RevivalChurch.

Rochdale is tevreden met de verkoopopbrengst en ook met de bestemming.
Wij adviseerden Rochdale in het verkoopproces.

 

Van der Linden vestigt zich ook in Haarlem

 

Zomer 2017 opende de Van der Linden Groep haar zesde vestiging in Haarlem. De inzet van de verschillende netwerken, uiteenlopende marketingacties en uiteraard de inzet van onze collega’s in Haarlem Michiel Trossèl en Casper Blom hebben ertoe geleid dat er ondertussen mooie successen worden geboekt.

Makelaardij Van der Linden Haarlem staat op de kaart!

 

 

Nieuwe uitstraling Kroonpassage Lelystad

Punt Beheer B.V. heeft dit jaar winkelcentrum Kroonpassage te Lelystad aangekocht. Punt Beheer is een vastgoedbedrijf dat al meer dan 60 jaar onderneemt en is actief in projectontwikkeling, beheer, verhuur en aan- en verkoop van vastgoed.

Het vastgoedbedrijf heeft Jan des Bouvrie gevraagd een nieuwe uitstraling en look te ontwerpen voor dit overdekte winkelcentrum. Namens Punt Beheer B.V. bieden we regelmatig winkelunits te huur aan in de Kroonpassage.

 

Action huurt nieuwe locatie in Almere

Action blijft qua omzet en locaties groeien. Wij verhuurden recent De Regisseurstraat 1B in Almere aan de Action. Begin november is het pand aan de Action opgeleverd. Op zaterdag 2 december zal de winkel met een totale oppervlakte van circa 1.117 m² zijn deuren openen voor publiek.

Wij wensen de Action veel succes op deze prachtige locatie! Op zoek naar nieuwe huisvesting? Bekijk ons totale aanbod of neem contact met ons op!

Recent verkocht/verhuurd