menu
Inloggen

Aankoop commercieel vastgoed

Van der Linden Bedrijfsmakelaars adviseert opdrachtgevers bij het aankopen van commercieel vastgoed. Gezamenlijk stellen we een pakket van eisen op met betrekking tot bijvoorbeeld uw nieuwe winkel-, kantoor-, bedrijfspand of beleggingsobject. Hierin betrekken we uiteraard verschillende commerciële, technische en logistieke  aspecten. 

Maatwerkafspraken voor optimaal resultaat

Met een helder zoekprofiel bekijken we vervolgens wat de beschikbare objecten zijn. We adviseren u als bedrijfsmakelaar en begeleiden u tijdens het volgende traject van bezichtigingen en onderhandelingen. Met een gezonde agressieve en commerciële instelling zorgen we dat we het bedrijfspand, kantoorpand, winkelpand, beleggingsobject of zorgvastgoed zo scherp mogelijk tegen goede voorwaarden kunnen aankopen. Behalve verzorging van het gehele aankooptraject kunnen we opdrachtgevers uiteraard ook begeleiden op delen binnen het traject. We maken hierover met elkaar maatwerkafspraken.

Ons werkgebied

We zijn een lokaal en regionaal betrokken bedrijfsmakelaar en werken alleen in de plaatsen waar onze know-how van de markt optimaal is. Dat vinden we van essentieel belang om onze opdrachtgevers het beste advies te kunnen geven. Ons werkgebied is groot Amsterdam en Flevoland.

Maak kennis met onze vestigingen:
- Bedrijfsmakelaar Almere
- Bedrijfsmakelaar Amsterdam
- Bedrijfsmakelaar Lelystad