menu
Inloggen

Coronavirus update

Het Coronovirus houdt heel Nederland bezig, ook ons. Wij nemen passende maatregelen waarbij we de adviezen en richtlijnen van het RIVM volgen. Wij blijven vooralsnog open conform onze normale openingstijden. Zoals altijd mag u blijven rekenen op de beste service, maar nu in een aangepaste vorm.
Wij stellen uw gezondheid en de gezondheid van onze medewerkers voorop. De actualiteit houden we voortdurend in de gaten en waar nodig passen we ons beleid aan.

Welke maatregelen treft Makelaardij Van der Linden?

Intern hebben wij de nodige hygiëne maatregelen genomen zoals geen handen schudden, gepaste afstand en regelmatig handen wassen. Dit ter voorkoming van het virus en wij verwachten hetzelfde van onze cliënten.

Wat voor effect heeft dit op mijn afspraak met jullie?

Als u uw woning wilt verkopen of laten taxeren, komen we met inachtneming van alle maatregelen nog wel bij u thuis. In bijna alle andere gevallen kunnen we elkaar ook digitaal ‘ontmoeten’. Met een videoverbinding (zoals Facetime of Skype) kunnen we u uiteraard adviseren en begeleiden en u kunt al uw vragen stellen. Ook overeenkomsten kunnen digitaal ondertekend worden.

Als het absoluut niet digitaal kan, kunnen afspraken op kantoor doorgang blijven vinden, maar het liefst zo beperkt mogelijk. Daarom verzoeken we u met zo min mogelijk mensen langs te komen. Dus neem geen ‘anderen’ mee zoals kinderen of vrienden.

Bezichtigingen

Ondanks de Corona crisis krijgen we in deze oververhitte woningmarkt veel bezichtigingsaanvragen. We plannen zoveel mogelijk individuele bezichtigingen om het bijeenkomen van groepen mensen te vermijden. We verzoeken u in deze situatie alleen of met uw partner langs te komen en geen ‘anderen’ mee te nemen.

Oplevering huurwoning

We vermijden het directe klantcontact zo veel mogelijk. Wanneer u op het punt staat de sleutels van uw nieuwe huurwoning in ontvangst te nemen of juist net uit een huurwoning vertrekt, laten wij u bij het tekenen van de huurovereenkomst respectievelijk bevestiging van uw huuropzegging exact weten hoe de procedure in zijn werk gaat.

We houden ons strikt aan de door de Rijksoverheid gestelde richtlijnen. Wij vragen u dit ook te doen. Heeft u een afspraak met ons, maar heeft u last van een van de volgende klachten: neusverkouden, keelpijn, koorts en hoesten, brengt u ons hier dan a.u.b. telefonisch of per mail van op de hoogte.

We hopen elkaar op deze wijze gezond te houden! Heeft u vragen? Bel of mail ons dan gerust. Wij blijven voor u klaar staan!

Specialisten in commercieel vastgoed

Gratis adviesgesprek

Naam

Telefoonnummer

of bel 0320 241 774


Wat is mijn huis
waard?
Direct berekenen
We leggen ons specifiek toe op de bedrijfsmakelaardij in Amsterdam en Flevoland. Daar ligt ons specialisme en die markten kennen we tot in de kleinste details. Ons relatienetwerk is niet geografisch gebonden en vinden we in het hele land. Voor onze verkopers en verhuurders denken we graag out of the box. Een bord, een vermelding op Funda in Business en onze eigen site is al lang niet meer voldoende. We zetten nu veel meer in op doelgroepgerichte benadering en kijken ook naar mogelijkheden van herbestemming en transformatie. Maatwerk en creativiteit is nodig om goede kandidaten te vinden. Daar zetten we graag onze schouders onder!

Naast het verkopen en verhuren van bedrijfspanden, zijn we ook gespecialiseerd in:

 

Aanhuur van bedrijfs onroerend goed in de omgeving Almere, Amsterdam en Lelystad

Van der Linden Bedrijfsmakelaars adviseert opdrachtgevers bij het aanhuren van bedrijfs onroerend goed. Samen met de opdrachtgever brengen we de eisen en wensen in kaart met betrekking tot onder andere de locatie en de functionaliteiten van het bedrijfspand, kantoorpand, horecapand en elke andere vorm van commercieel onroerend goed. Als bedrijfsmakelaar gaan we vervolgens op zoek naar aanbod dat aan de vastgestelde criteria voldoet. Ons netwerk draagt ertoe bij dat we niet alleen op de hoogte zijn van commercieel vastgoed aanbod dat openbaar gepubliceerd wordt, maar ook van vertrouwelijk aanbod. In de branche komen we dit nog wel eens tegen. We begeleiden onze opdrachtgevers in het hele traject van inventarisatie van de wensen, tot bezichtigingen, scherpe onderhandelingen en overdracht van kantoorruimte, bedrijfspand, beleggingsobject of winkelpand.

Aankoop van commercieel vastgoed in de omgeving Almere, Amsterdam en Lelystad

Van der Linden Bedrijfsmakelaars adviseert opdrachtgevers bij het aankopen van commercieel vastgoed in Almere, Amsterdam en Lelystad. Gezamenlijk stellen we een pakket van eisen op met betrekking tot bijvoorbeeld uw nieuwe winkel-, kantoor-, bedrijfspand of beleggingsobject. Hierin betrekken we uiteraard verschillende commerciële, technische en logistieke  aspecten. Met een helder zoekprofiel bekijken we vervolgens wat de beschikbare objecten zijn. We adviseren u als bedrijfsmakelaar en begeleiden u tijdens het volgende traject van bezichtigingen en onderhandelingen. Met een gezonde agressieve en commerciële instelling zorgen we dat we de bedrijfsruimte, het kantoorpand, winkelpand, beleggingsobject, horecapand of zorgvastgoed zo scherp mogelijk tegen goede voorwaarden kunnen aankopen. Behalve verzorging van het gehele aankooptraject kunnen we opdrachtgevers uiteraard ook begeleiden op delen binnen het traject. We maken hierover met elkaar maatwerkafspraken.

Beleggingen in wooncomplexen, kantorencomplexen en zorgvastgoed in heel Nederland

Van der Linden Bedrijfsmakelaars treedt op voor verschillende opdrachtgevers als beleggingsadviseur in commercieel vastgoed. Binnen dit specialisme staat een optimaal rendement op de korte of langere termijn centraal. Doordat we een betrouwbaar netwerk hebben van beleggers, weten steeds meer opdrachtgevers ons te vinden als het gaat om beleggingsobjecten. Hierin spelen ook de netwerken van Van der Linden Vastgoedmanagement B.V. en Projecten B.V. een belangrijke rol.
Van der Linden Bedrijfsmakelaars  is gespecialiseerd in complexmatige transacties van vastgoed.

Heronderhandeling bij verlengen huurovereenkomsten

In een vastgoedmarkt die sterk in beweging is, is actuele marktkennis essentieel. Wat is een reële huurprijs voor een object? We begeleiden opdrachtgevers in trajecten van heronderhandeling om het beste uit de markt te halen. Van der Linden Bedrijfsmakelaars staat bekend als professionele en scherpe onderhandelaars in Flevoland en Groot Amsterdam.

Advisering en begeleiding bij transformaties en herontwikkeling

Van der Linden Bedrijfsmakelaars adviseert en begeleidt in trajecten van transformatie en herontwikkeling. We zien dat bedrijfsmatige objecten langdurig leegstaan, waardoor rendementen dramatisch teruglopen. Op welke wijze en tegen welke kosten kunnen objecten en complexen zo worden getransformeerd dat ze voor duurzaam gebruik geschikt zijn en in elk geval op de middellange termijn weer aan goede rendementen kunnen bijdragen? Van der Linden Bedrijfsmakelaars begeleidt deze trajecten van transformatie en herontwikkeling.

Gratis adviesgesprek

Naam

Telefoonnummer

of bel 0320 241 774