menu
Home » Bedrijfsonroerend goed » stadhuisbaan 0 ong

stadhuisbaan 0 ong - ALMERE

TE HUUR HORECARUIMTE STADHUISBAAN 'DE AARDBEI" ALMERE STAD Locatie De Aardbei is een voormalig kantoorgebouw in Almere Stad gelegen aan de Stadhuisbaan tegenover het Stadhuis. De locatie wordt goed Lees meer
TE HUUR

€ 1 p/mnd

  • Status

    Verhuurd
Vragen? Bel 0320 241 774Neem contact op Terug naar resultaten

Omschrijving

TE HUUR

HORECARUIMTE

STADHUISBAAN 'DE AARDBEI"

ALMERE STAD

Locatie
De Aardbei is een voormalig kantoorgebouw in Almere Stad gelegen aan de Stadhuisbaan tegenover het Stadhuis.
De locatie wordt goed ontsloten door haar ligging aan diverse doorgaande wegen rondom het centrum maar ligt toch heel centraal. Alle voorzieningen zijn dan ook op loopafstand.

Bereikbaarheid
Het Centraal Station en het busstation liggen op loopafstand van De Aardbei. Door de directe ligging aan de Cinemadreef en Landdrostdreef is de bereikbaarheid met auto zeer goed en er zijn voldoende parkeerplaatsen in de directe omgeving.

Object
De nieuw te creëren horecaruimte van circa 148 m² is onderdeel van De Aardbei. Het moet een plek worden waar mensen samenkomen en waar mensen activiteiten kunnen ontplooien op het gebied van groene innovatie of een duurzame levensstijl. Het concept is genoemd WOOW: Wonen, Ontmoeten, Ontspannen en Werken De Aardbei

De woonfunctie is met name gericht op jongeren uit Almere en starters op de woningmarkt.

De centrale ligging van De Aardbei en de indeling van het gebouw bieden de juiste voorwaarden voor het ontstaan van een dynamische ontmoetingsplek met de nodige aandacht voor kunst en cultuur. In het kader van dit concept is er logischerwijze ook een natuurlijke plek voor dit samenkomen en dat is in de nieuw te creëren horecaruimte naast de huidige collegezaal. Hier is er plek voor een hapje en drankje en als catering voor bijeenkomsten; een bar voor een goede kop koffie met wat lekkers of een biertje met een lekkere (gezonde) hap. Er ontstaan veel zitplaatsen in verschillende varianten om gezellig te borrelen, om te werken of studeren of om gewoon lekker te hangen.

Voorzieningen
Nader te bepalen.

Parkeren
Ruim voldoende betaald parkeren in de directe omgeving.

Beschikbaar
nader vast te stellen

Huurprijs
N.o.t.k. belangrijk is dat de horecaruimte qua opzet passend is binnen het geheel. Een huurprijs is niet de enige criteria waar op wordt geselecteerd.

Servicekosten
Nader te bepalen.

BTW
Huurder en verhuurder verklaren uitdrukkelijk dat bij het vaststellen van de huurprijs uitgangspunt is geweest dat huurder blijvend voldoet aan de criteria welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968. Indien de belaste verhuur beëindigd wordt dan wel een verzoek tot belaste verhuur niet wordt ingewilligd omdat de huurder niet meer c.q. niet aan de gestelde eisen voldoet, wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd dat de verhuurder volledig gecompenseerd wordt voor de BTW op de toerekenbare investeringen en kosten welk hij aan de fiscus moet terugbetalen c.q. niet (meer) in aftrek kan brengen.

Huurtermijn
5 jaar gevolgd door 5 jaren. Na het verlopen van voornoemde perioden zal de huurovereenkomst worden voortgezet met aansluitende perioden van telkens 5 jaar.

Huurbetaling
Huur, servicekosten en BTW per maand vooruit.

Huurcontract
De huurovereenkomst wordt opgesteld volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken.

Huurprijsindexering
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “Alle huishoudens” (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum en vervolgens jaarlijks op deze datum.

Zekerheidstelling
De waarborgsom/bankgarantie dient gelijk te zijn aan 3 maanden huur te vermeerderen met de servicekosten en de over deze bedragen wettelijk verschuldigde BTW.

Informatie
Van der Linden Bedrijfsmakelaars B.V.
Randstad 23-01
1314 BN Almere
Telefoon: 036-5330077
e-mail: info.almere@vanderlinden.nl
internet: www.vanderlindenbedrijfsmakelaars.nl

Ja, ik wil stadhuisbaan 0 ong bezichtigen!

Direct afspraak maken
Bel ons
0320 241 774

Deel dit bedrijfspand:

Terug naar de zoekresultaten