menu
Home » Bedrijfsonroerend goed » Wilgenlaan/Dennenlaan 0 ong

Wilgenlaan/Dennenlaan 0 ong - ZWANENBURG

Dennenlaan 65 / Wilgenlaan 162 Zwanenburg Locatie: Het betreft hier een verhuurde vastgoedbelegging in Zwanenburg aan in de belangrijkste winkelstraat (Dennenlaan) op de hoek met de Wilgenlaan in het Lees meer
Vraagprijs:

€ 1.075.000 k.k.

  • Status

    Ingetrokken
Vragen? Bel 020-5712712Neem contact op Terug naar resultaten

Omschrijving

Dennenlaan 65 / Wilgenlaan 162
Zwanenburg

Locatie: Het betreft hier een verhuurde vastgoedbelegging in Zwanenburg aan in de belangrijkste winkelstraat (Dennenlaan) op de hoek met de Wilgenlaan in het centrum van het dorp.

Object: Oppervlakte van de winkelruimte gelegen op de begane grond is ca. 110 m². Oppervlakte van de 4 bovengelegen studio appartementen ca. 48 m² per appartement, totale grootte ca. 302 m².

Bereikbaarheid: De locatie is per auto uitstekend bereikbaar. Met het openbaar vervoer is de locatie eveneens prima te bereiken.

Koopsom: € 1.185.000,-- kosten koper

Kosten koper: De koop is kosten koper. Dat wil zeggen dat de verschuldigde overdrachtsbelasting en notariskosten in rekening gebracht worden bij de koper

Huursituatie: De totale huuropbrengst bedraagt € 55.243,56 per jaar. Tevens verwijzen wij u naar de huurovereenkosmten

Kadaster:
Gemeente: Haarlemmermeer
Sectie: A
Nummer: 6393
Groot: 358 m².
Het betreft eigen grond.

Zekerheidsstelling: De borgstelling bedraagt 10 % van de koopsom. Deze borgstelling dient als zekerheid en dient door koper voor de in de koopakte genoemde datum te zijn afgegeven in de vorm van een aanbetaling/waarborgsom of een bankgarantie.

Voorbehouden: Deze informatie wordt verstrekt onder het uitdrukkelijk voorbehoud van goedkeuring verkoper(s). De verkoop is te allen tijde onder het voorbehoud van gunning door verkoper.

De genoemde metrages in al onze correspondentie zijn evenals de tekeningen in de bijlagen indicatief. Na overeenstemming kunnen later geconstateerde meer of minder metrages nimmer leiden tot aanpassing van de overeengekomen koopprijs en/of overige koopcondities.

Deze vrijblijvende informatie en eventuele vervolg gesprekken danwel onderhandelingen op basis van deze vrijblijvende informatie ontslaat koper of zijn rechtsopvolgers niet van zijn onderzoeksplicht. De informatie zoals is vermeld is gerechercheerd binnen de gangbare procedures. Koper danwel zijn rechtsopvolger(s) dienen zelfstandig onderzoek te doen naar kwalitatieve verplichtingen, erfdienstbaarheden, bodemverontreiniging, de aanwezigheid van asbest of asbesthoudende materialen, bouwvergunningen en eventueel bouwkundige gebreken van hetgeen wordt aangeboden.

Oplevering: In overleg.

Inlichtingen:
Van der Linden Bedrijfsmakelaars,
onderdeel Van der Linden Groep
Bos en Lommerplein 309-311
1055 RW AMSTERDAM
Tel : 020-5 712 712
Fax : 020-6 753 662
E-mail : info.amsterdam@vanderlinden.nl
Website: www.vanderlinden.nl

Wij hebben vestigingen in Amsterdam, Haarlem, Almere en Lelystad

Ja, ik wil Wilgenlaan/Dennenlaan 0 ong bezichtigen!

Direct afspraak maken
Bel ons
020-5712712

Deel dit bedrijfspand:

Terug naar de zoekresultaten